למפרט מחשב

• הוסף לסימניות
אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר לקריאת קבצי PDF מאד גדולים (מאות MB לקובץ) בצבע מלא ואפילו לפתוח כמה קבצים כאלה בו זמנית (עם ריבוי מסכים)
השאלה שלי על איזה רכיבים צריך להשקיע בשביל זה?
האם יש ענין לקחת מעבד i5 יותר מ i3?
כמה זכרון צריך?
ובכלל במה להתמקד וכו'
תודה מראש אני מקווה שזה הפורום הנכון

• הוסף לסימניות
המחשב אמור להיות די פשוט-
G2030
4GB RAM
500GB (או יותר זה כבר לא קשור לפעילות המחשב).
מארז פשוט

אמור לעלות בסביבות ה1200 כולל התקנת ווינדוס ותוכנות.

• הוסף לסימניות
אני רוצה שזה יפתח את הקבצים הכבדים (קבצים עם אלפי עמודים בצבע מלא ברזולוציה גבוהה) מהר ושיהיה אפשר לדפדף מהר בלי שיתקע
יש ענין ב SSD? ובכלל האם 4 ליבות יתפקד יותר טוב מ 2 או שזה בזבוז כסף?
וכן לגבי הזכרון האם 8 יהיה יותר מהר או כנ"ל?
גם לגבי ריבוי מסכים האם צריך חומרה מיוחדת או שכל מחשב יכול?

• הוסף לסימניות
יש אנשים שתמיד יקחו את הכי טוב, גם בשביל להקליד...
אין צורך בSSD.
מקסימום לעלות קצת במעבד ל-i3.
ובשביל מה ריבוי מסכים? זה יותר נוח לקריאה? צריך לעבוד על שני מסמכים יחד?

• הוסף לסימניות
אני זקוק לעבוד דווקא עם 2 מסכים ובשניהם לפתוח קבצים ברזולוציה גבוהה
אני גם עובד עם וורד ובר אילן במקביל (יחד עם כל הPDF) ומעונין שהכל ירוץ מהר
השאלה אם 4 ליבות לא באמת עוזר לזה? וכן זיכרון?

• הוסף לסימניות
טוב, אז ראשית, אני לא מכיר גבר בשם 'חנה'.
שנית, אם תוכל לכתוב מיד את כל מה שאתה צריך ולא להוסיף בכל הודעה עוד כמה דברים, זה יעזור לי ולך...

• הוסף לסימניות
חנה זו אישתי
אני עושה בו זמנית: סביבות 10 קבצי PDF כבדים
10 קבצי וורד
בר אילן
תקליטור תורני
צפיה במסמכי DJVI
תודה על ההענות למרות הניג'וזים שלי

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה זה הקבצים הללו: DJVI
בכל מקרה, תמיד יש את שאלת המליון, כמה אתה מוכן להשקיע, תמיד אם יהיה לך מחשב עם חומרה טובה יותר גם קבצים קטנים ייפתחו מהר יותר.
עם SSD המחשב ירוץ מהר יותר, השאלה אם זה שווה את ההשקעה.
אולי כדאי שתפנה אליי למייל הרשום בחתימתי.

• הוסף לסימניות
אם אתה עובד על זה תמיד שוה להשקיע
וכן קבצי PDF לא צורכים מאמץ כשקוראים את הקובץ רק הפתיחה והסגירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה