עזרה למקצוענים בחיפוש בוורד: להחליף מראי מקום במילת וגו'

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנת ניקוד שמכניס אוטומטי את המראי מקום של הפסוק אחרי הפסוק שמתנקד.
הבעיה מתחילה שכאשר כבר כתוב בטקסט מילת וגו' אחרי הפסוק, אז המראי מקום מוכנס לפני ה-וגו', וצריך להחליף ידנית את המראי מקום עם ה-וגו'.
ניסיתי לכתוב נוסחה בחפש החלף שיחליף לי אותם אוטומטית, אבל הבעיה היא שהוא 'מוצא' לי מהסוגריים הראשון עד ה-וגו', גם אם יש ביניהם כמה וכמה פסקאות. במילים אחרות הוא לא מוצא לי הסוגריים הצמוד ל-וגו', אלא מוצא סוגריים הראשון שנקרה בדרכו - גם אם אין זה מראי מקום כלל, או שלא כתוב אחריו וגו' - עד ה'וגו' הבא.

אני יודע שזה מחמת ה-* ששמתי בתוך החצאי עיגול כדי למצוא את הסוגריים השלימים. אבל מה אם כן הפתרון לבעיה?

• הוסף לסימניות
אני לא רואה את עצמי נכלל בכינוי שבכותרת, אבל לקחתי את הבקשה כאתגר ובס"ד עלה בידי (להקים...):

1671530468647.png

הקוד: (\([!\)]@\))( )(וגו')

ביאור: קבוצה א: חיפוש סוגר ראשון עד אחרון, שביניהם שלילת סוגר אחרון, קבוצה שניה: רווח, קבוצה שלישית וגו'.
החלפה בקבוצה שלישית, קבוצה שניה/רווח, קבוצה ראשונה.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה את עצמי נכלל בכינוי שבכותרת, אבל לקחתי את הבקשה כאתגר ובס"ד עלה בידי (להקים...):

צפה בקובץ המצורף 1270566

הקוד: (\([!\)]@\))( )(וגו')

ביאור: קבוצה א: חיפוש סוגר ראשון עד אחרון, שביניהם שלילת סוגר אחרון, קבוצה שניה: רווח, קבוצה שלישית וגו'.
החלפה בקבוצה שלישית, קבוצה שניה/רווח, קבוצה ראשונה.
יפה מאד.

מעניין מאד, כי בעבר ניסיתי כבר אותה נוסחה, רק עם שינוי אחת, שבמקום שהוא לא יחפש סוגריים סוגר ) כמו שאתה עשית, עשיתי שהוא לא יחפש סוגריים פותח (, וזה לא עבד לי.

אדרבה, אשמח להבין, מדוע אצלי זה לא עבד, ואצלך כן. על ההגיון שניהם היו אמורים לעבוד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.

מעניין מאד, כי בעבר ניסיתי כבר אותה נוסחה, רק עם שינוי אחת, שבמקום שהוא לא יחפש סוגריים סוגר ) כמו שאתה עשית, עשיתי שהוא לא יחפש סוגריים פותח (, וזה לא עבד לי.

אדרבה, אשמח להבין, מדוע אצלי זה לא עבד, ואצלך כן. על ההגיון שניהם היו אמורים לעבוד.
כי אתה רוצה שהוא לא יעבור את הסוגר הסוגר,

• הוסף לסימניות
כי אתה רוצה שהוא לא יעבור את הסוגר הסוגר,
אבל לפני הסוגר הסוגר יש סוגר פותח. ואם הוא לא יעבור את זה, אז ממילא לא יעבור את הסוגר הסוגר. לא כן??

אבל למעשה הוא כן עובר הסוגר הפותח, ורק הסוגר הסוגר הוא לא עובר, משום מה. ועל זה בקשתי הסבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה