כללי למקצוענים בלבד...

• הוסף לסימניות
למקצוענים בלבד... מס' שאלות באינדיזיין...!
בתודה מראש לכל אלו שמקדישים מזמנם היקר ע"מ לעזור לגרפיקאית במצוקה!
1) איך אני מיבאת לאינדיזיין תמונה בפורמט JPG בלי שהיא תתפקסל?
2) איך אני הופכת תמונה צבעונית באינדיזיין לגווני אפור?
3) איך אני משתמשת בפקודה חפש/ החלף ? (התוכנה שלי באנגלית)
4) למה כשאני מייבאת לתוך הגדה של פסח- שיר השירים עם טעמים, כל הטעמים הופכים לקוביות חלולות?
5) ולמה כשאני סוגרת את הקובץ בPDF כל המספרים שמשולבים בטקסט פשוט נעלמים!!!
6) בטקסט שייבאתי מוורד יש הערות שוליים. בנוסף יש קו מפריד שהגיע מוורד ואני לא מצליחה להיפטר ממנו. מה עושים?

המוני תודות לכל המסייעים!!!

• הוסף לסימניות
1. סתם כך תמונה לא מתפקסלת. רק התצוגה מתפקסלת ע"מ לחסוך בזיכרון ואפשר לשנות זאת בהגדרות התצוגה בכללות או לכל תמונה בפרטות
2. יש שיטה אבל היא מסובכת יחסית - הכי פשוט לשמור עותק בפוטושופ בגווני אפור ולייבא אותו
3. edit - find\change
4. כי הפונט שאת משתמשת בו לא מכיל טעמים
5. לא מכיר

• הוסף לסימניות
תשובות:

1. אני בד"כ מייבאת תמונות בפורמט EPS או PSD, במיוחד אם זה מיועד לפרינט.
2. את התמונה לא הופכים באינדיזיין מצבעוני לשחור, את זה עושים בפוטושופ.
3. הפקודה חפש/החלף היא Find/Change והקיצור שלה הוא קונטרול+F
4. אם את מביאה טקסט עם טעמים והטעמים הופכים לקוביות חלולות, סימן שהפונט שלך לא תומך בטעמים. בשביל זה יש צורך לרכוש פונט מקצועי (הפונטים של פונטייפ למיטב ידיעתי תומכים בטעמים).
5. לגבי הסגירה, אין לי מושג, יכול להיות בעיה בפונט, או בהגדרות של הCharacter
בהצלחה

נכתב ע"י תדמית;731622:
למקצוענים בלבד... מס' שאלות באינדיזיין...!
בתודה מראש לכל אלו שמקדישים מזמנם היקר ע"מ לעזור לגרפיקאית במצוקה!
1) איך אני מיבאת לאינדיזיין תמונה בפורמט JPG בלי שהיא תתפקסל?
2) איך אני הופכת תמונה צבעונית באינדיזיין לגווני אפור?
3) איך אני משתמשת בפקודה חפש/ החלף ? (התוכנה שלי באנגלית)
4) למה כשאני מייבאת לתוך הגדה של פסח- שיר השירים עם טעמים, כל הטעמים הופכים לקוביות חלולות?
5) ולמה כשאני סוגרת את הקובץ בPDF כל המספרים שמשולבים בטקסט פשוט נעלמים!!!

המוני תודות לכל המסייעים!!!

• הוסף לסימניות
אפשר להדפיס עם פרופיל גווני אפור,
או להמיר צבעים באקרובט.

לגבי קו מפריד, זה בהגדרות של ההערות שוליים. אות-אפשרויות שוליים במסמך.
יש מפריד הערות שוליים,והמשך מפרי דהערות שוליים.

• הוסף לסימניות
בנוגע לשאלה השניה
את יכולה לשנות את התמונה בחלון השקיפות מ-normal ל-luminosity
ומתחת לתמונה לשים רקע שחור או לבן כדי להפוך לגווני אפור

• הוסף לסימניות
6. בתפריט Type יש הגדרות של הערות שוליים - ...document footnote
שם אפשר לבטל או לשנות את אופי הקו המפריד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה