למקצוענים שביננו

• הוסף לסימניות
מהו לדעתכם הפורמט האידיאלי של סרט שכבר ערוך לשם עריכה נוספת?

• הוסף לסימניות
מאד תלוי מה הפורמט של הסרט הערוך שיש לך.
בכל מקרה קובץ לעריכה הוא בד"כ קובץ AVI

• הוסף לסימניות
מספר עורכים טענו בלהט שהיום לא עובדים בפורמט AVI, לטענתם זהו פורמט מיושן, ואין להם את הדרך לייצא ל-avi אלא רק ל-mov.
האם הצדק איתם? האם קובץ mov עדיף על הavi?

• הוסף לסימניות
אם הוא לא דחוס, אז ה MOV מעולה. אני יודע שמאולפני הרצליה כששולחים אליי חומר זה מגיע בקבצי MOV של 40 גי'גה בערך לשעה וחצי.

• הוסף לסימניות
mov בד"כ זה פורמט שמגיע ממחשבי מאק, וAVI הוא פורמט שמגיע בד"כ ממחשבי PC.
יש אפשרות גם לייצא AVI לא דחוס, ואז, זה ישקול בערך 40 ג'יגה לשעה.

• הוסף לסימניות
לי אמר פעם מישהו שהתייעצתי איתו שMPG 2, והוא אחד המבינים

• הוסף לסימניות
כשאני עושה את זה אני מייצא ל avi dv...

• הוסף לסימניות
MPEG2 זה וידאו דחוס ומשום כך הוא לא טוב לעריכה כי המחשב גם צריך לעבוד על שיחרור הדחיסה.
AVI DV כנ"ל.

• הוסף לסימניות
AVI זה הפורמט הטוב ביותר לעריכה במחשבי PC .
AVI UNCOMPRESSED שוקל יותר מידי ומכביד מאוד על עריכה, ולכן עדיף לייצא AVI מקומפרס בדחיסה מינימלית. 13-15 GB לשעה זה בסדר.
MOV??--- מפיל את הפרמייר.. זה הAVI של מאק והוא לא איכותי יותר מAVI. הכל תלוי באיכות הקידוד והקימפרוס. AVI זה פורמט בעל המון קידודים שונים

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות למחשב מאק לייצא ל- AVI?
מה אמורה להיות הדרישה לעורך על מאק שצריך להעביר את הסרט לעריכה משנית במחשב PC?

• הוסף לסימניות
האם יש בפורום עורכים שעובדים על מאק?
חשוב לי לקבל תשובה האם אכן אין אפשרות לייצא בצורה איכותית ב- AVI ממחשב כזה.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
עבדתי על מאק פעם אחת והסתבכתי עם כל הפורמטים של היבוא והיצוא...

אני חזרתי לpc...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה