אני חושבת שהענין זה יותר המתכוןאני גם בשלב הניסויים
תוהה אם פשוט חייבים להשיג חלוקי נחל ולאפות איתם.
או אבן שמוט
שירה הצלחת משהו מענין?אני גם בשלב הניסויים
תוהה אם פשוט חייבים להשיג חלוקי נחל ולאפות איתם.
או אבן שמוט
ניסיתי כמה והתאכזבתישירה הצלחת משהו מענין?
אשמח מאד! את זה טרם ניסיתיאני השגתי חלוקי נחל (אם בא לך יש לי עוד אולי אמצא דרך להעביר לך)
ויש הטוענים שהסוד הוא הרבה נוזלים בבצק
ואם יש לך מתכון יותר מנשמח לקבלו
ואם יש לך מתכון יותר מנשמח לקבלו
בתנור רגיל?מכירה מתכון מהנחתום. יצא ממש מוצלח!
יש הרבה נוזלים יחסית. והרעיון של האויר בבצק הוא תנועות קיפול כל רבע שעה..
בהצלחה
כוונתך לסיר הגריל שמוכרים בכפרים ערביים? אני חוששת ממנו בטיחותית.1 קילו קמח (המתכון לקמח לבן)
כף מלח
2 כפות סוכר
1 ביצה
2 כפות שמרים
3 כוסות (זכוכית עם ידית) חמימים (חצי רותחים+ חצי מים מהברז)
(רצוי לשים את המים בסוף)
ללוש ולאחד לבצק (רצוי ביד.. הכי טוב..)
לתת התפחה
לחלק ל 6-7 עיגולים
לתת התפחה נוספת
לרדד עם מערוך רק לשטח מעט לא יותר מדי.
ישירות לסיר גריל שמעט מקומח בתחתיתו.
לא לזוז מהגריל.. לעקוב ומיד שמשחים להפוך לצד שני.. להוציא כשמתקבל צבע שחום יפה ומעט שרוף בקצוות.
@shira bira @OR_Design
אם הכנתן אשמח לשמוע איך יצא לכן)
(אצלנו עושים כמעט כל שבת... וללא חלוקי נחל... ויוצא מוצלח ביותר..)
כוונתך לסיר הגריל שמוכרים בכפרים ערביים? אני חוששת ממנו בטיחותית.
תודה על המתכון!
יש אותו להורים שלי והוא מעולה אבל מפחיד מאד וללא תו תקן.כן..
מוכרים אותו גם בשווקים, ויש חנויות ישנות של פעם שעדיין מוכרות. (אנחנו לא קנינו מערבים.. וכן הוא דורש חידוש מידי שנתיים.. כי איך שהוא הכבל שלו נשרף....)
כתבתי פעם שאת הסיר הזה צריך להוציא מחוץ לחוק..כן..
מוכרים אותו גם בשווקים, ויש חנויות ישנות של פעם שעדיין מוכרות. (אנחנו לא קנינו מערבים.. וכן הוא דורש חידוש מידי שנתיים.. כי איך שהוא הכבל שלו נשרף.... או תקלה אחרת.. הוא מאוד עדין..)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים