כללי למרוקאים שביננו...

• הוסף לסימניות
הלקוח ביקש מודעה מ-ר-ו-ק-א-י-ת!
הירוק זה הראשון שעשיתי ולפי בקשתו הכנתי את השני.
מה דעתכם הן על הביצוע והן על המרוקאיות.
רק לציין שאני אשכנזי...

קבצים מצורפים

• פורים.jpg
    2.1 MB · צפיות: 22
  • פורים2.jpg
    2.6 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הראשון.

אחלה של עבודות

• הוסף לסימניות
אה ושכחתי..
נא לציין למה יותר מרוקאי..

• הוסף לסימניות
עיצוב טוב ויפה,

אני לא מרוקאית,
אבל נראה לי שהראשון עדיף,(השני נראה קצת אמריקאי לדעתי)

• הוסף לסימניות
שתי המודעות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת! (לא יודעת מה יותר מרוקאי)

• הוסף לסימניות
קשה להחליט כי שתי המודעות יפות, אך לסדר המורקאי ראוי אולי הראשון:rolleyes: וגם נראה יותר פורימי...
ועוד משהו האם כך כותבים morocco, לא marocco?

• הוסף לסימניות
השני יותר מרוקאי ויותר מזמין לסעודת פורים !
אפשר לנסות להוסיף לו שוליים מעוטרים בתחתית המודעה, בצבע האדום .

.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק וי;719736:
רק לציין שאני אשכנזי...
רואים...:)
הראשונה יפה יותר אבל מה עניין פלפל חריף לפורים?
להחליף את הפלפל עם צלחת השבקי'ה מהמודעה השניה.
אצל המרוקאים אוכלים, בפורים במיוחד, הרבהההה מתוקים, כמעט כמו במימונה.
אה, רק לציין שאני חצי מרוקאית.

• הוסף לסימניות
השני יותר מתקרב למרוקאי

תנסו להוסיף כלים אוטנתיים זה ישלים את המודעה
וקצת יותר צבעונייות המאפיינת את מרוקו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;719764:
ועוד משהו האם כך כותבים morocco, לא marocco?

כן כך בדיוק כותבים עם o ולא a

• הוסף לסימניות
הדבר הראשון שהיית צריך לעשות, ולא עשית (כך אני רואה לפי התוצאות), הוא לבדוק מה הוא סגנון עיצוב מרוקאי, אילו צבעים, טקסטורות וצורניות מאפיינים את הסגנון הזה.

הטורקיז, הזהב, הבורדו, האורנמנטים האופייניים, הטקסטורות העשירות - אני לא רואה אותם אצלך.
זו תרבות שיש לה סגנון חזותי מאוד מאופיין. אתה חייב להשתמש בו אם אתה רוצה שהמודעה תצעק "מרוקו".
חפש בגוגל "עיצוב מרוקאי", תגיע בעיקר לאתרים של אביזרים לעיצוב הבית אבל זה ישקף לך למה הכוונה.

• הוסף לסימניות
עוד משהו - לתקן 2,011 ל- 2,012

• הוסף לסימניות
מודעה מהממת ומושכת, יפה מאד!!

• הוסף לסימניות
משובב עין ונפש.
עיצוב נעים ואלגנטי - עם טוויסט הומריסטי מפולפל.
טקסטורת הערבסקות בשניה נהדרת!

ללא ספק, כשרון מולד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;719810:
הדבר הראשון שהיית צריך לעשות, ולא עשית (כך אני רואה לפי התוצאות), הוא לבדוק מה הוא סגנון עיצוב מרוקאי, אילו צבעים, טקסטורות וצורניות מאפיינים את הסגנון הזה.

הטורקיז, הזהב, הבורדו, האורנמנטים האופייניים, הטקסטורות העשירות - אני לא רואה אותם אצלך.
זו תרבות שיש לה סגנון חזותי מאוד מאופיין. אתה חייב להשתמש בו אם אתה רוצה שהמודעה תצעק "מרוקו".
חפש בגוגל "עיצוב מרוקאי", תגיע בעיקר לאתרים של אביזרים לעיצוב הבית אבל זה ישקף לך למה הכוונה.

האמת, שנתבקשתי לעצב את המודעה מהרגע לרגע, קרי תוך שעתיים..
לכן כשגלגלתי 'מרוקאי' 'אוכל מרוקאי' ולא קיבלתי תוצאות ממוקדות. החלטתי לדלג על השלב, אע"פ שהוא מאוד חשוב ולהסתמך על הכרותי עם ה'מגזר'. על מנת שאספיק לעמוד בזמנים.
אבל בהחלט הצדק איתך לגבי סדר עיצוב רגיל.

• הוסף לסימניות
העיצוב עם הרבה טעם (גם אם לא מרוקאי)...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
אפשר לשאול איזה פונט זה - purim?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה