למרות שזה נדוש - קנית מחשב נייד

• פותח הנושא nlk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני די חדשה פה, וזה די דחוף, אני כבר חייבת לקנות מחשב,
מי יכול לעזור לי למרות שנשאלו כבר המון שאלות דומות: אני צריכה מחשב נייד לגרפיקה (תוכנות אדובי) ואני ממש לא מבינה במה שצריך להיות במחשב, ולמי אני פונה, איפה אני יקנה
והכל כמובן במחיר סביר,
מי יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אשמח להציע הצע"מ הזולה ביותר מכל הצע"מ אחרת שתקבלו.

אשמח לעמוד לשרותכם :)

• הוסף לסימניות
נו, מה יש לך להציע? אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;631236:

אני מוכן לרדת אחריך:p:)

• הוסף לסימניות
אפשר תרגום במספרים, ובמילים, אני לא מאוד מתמצאת

• הוסף לסימניות
אני מוכן לעלות אחריך...ולתת שירות יותר טוב ממך.....
מתי כבר תקלטו.....לא העיקר הכסף....אלא האמינות והשירות......

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה,
אני רוצה תשובה פשוטה לשאלה הפשוטה
אפשר?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;631236:

באמת ?

אתה יכול להציע T410 עם I5 ו SSD של אינטל ב 3800 שח ?

ו W510 של לנובו עם SSD של סמסונג (128GB) - ב 5000 ?

מחיר זאפ מתחיל ב 9000 בלי ה SSD...

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764273

סתם הבאתי דוגמא לדגמים יקרים יחסית. אבל בכל הדגמים האיכותיים יש פערים גדולים למי שיודע מהיכן לקנות.

• הוסף לסימניות
אשמח להציע הצע"מ הזולה ביותר ממה שקילבתם עד כה.
רק תגידו איזה מחשב אתם רוצים. :)

• הוסף לסימניות
את הנתון הכי חשוב לא ציינת... כמה את מוכנה להשקיע???

בגדול אני ממליץ מחשב עם 8 ג'יגה RAM יציאה express card עבור כרטיס מסך חיצוני וזיכרון ssd

המחירים לפני השדרוגים הם 1900 2900 3900 עבור מעבדים i7 i5 i3 בהתאמה

עלות זיכרון נוסף כ300 ש"ח

• הוסף לסימניות
למה כרטיס מסך חיצוני ? זה גם יקר וגם מאוד מוגביל. חיבור EC הוא ברוחב LANE של X1 לעומת X16 של כרטיס פנימי.

דגמים מומלצים, סידרה Latitude או ELITEBOOK של HP,
למשל דגם E6520 עם מעבד I5 , כרטיס מסך Quadro 4200 , ו- SSD של 256GB.
זיכרון 8GB .
המחיר בערך 6000 בזאפ בלי ה SSD שאמור לייקר בערך ב 1500-200 שח, אבל אפשר גם להשיג בסביבות ה 5 כולל .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה