למשהוא יש מושג מהי ההודעה הזו??

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    KB 68.3 · צפיות: 97
  • הוסף לסימניות
האנטי וירוס מודיע שחסם כתובת כלשהיא בתוך האתר של נתיב.

• הוסף לסימניות
תודה.

• הוסף לסימניות
כן - אבל שים לב - 30 הודעות של חסימה...

ואגב מנוד 9 - יש בעברית - תשקלו לשדרג - נדמה לי שמי שמנוי יש לו חינם (ולא עול השידרוג)

אא"כ מדובר על מערכת הפעלה XP - שעדיף להשתמש עם נוד 8 ומטה

• הוסף לסימניות
כן - אבל שים לב - 30 הודעות של חסימה...

ואגב מנוד 9 - יש בעברית - תשקלו לשדרג - נדמה לי שמי שמנוי יש לו חינם (ולא עול השידרוג)

אא"כ מדובר על מערכת הפעלה XP - שעדיף להשתמש עם נוד 8 ומטה

8 זה גירסה שיש לה פירצה שקיימת לעד לכן לפני שדרוג גירסה הייתי בודק אם יש רשיון מסודר

יש היום כבר 11

מה הקשר לXP שלא מומלץ?
לא מסכים!

• הוסף לסימניות
לדעתי על XP זה מכביד מעט על המערכת - תבדוק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסית לעשות איתו סריקה ולעבוד עם המחשב? (XP)

• הוסף לסימניות
גם אם תצליח איכשהו להתקין - השאלה אם זה יכביד
אני שמתי לב שגירסה 9 כבד על XP - אז את נוד 10 - כבר לא ניסיתי

• הוסף לסימניות
ניסית להתקין גירסה 11 על XP?

תודה על ההסבת תשומת הלב

אני התקנתי 9 / 10 ללקוח עם XP ועובד לו
כך שלא חשבתי ש11 יהיה בעיה לא היה לי זמן לבדוק כי איני נתקל במחשבים עם XP כמעט
אבל תודה

_
_________

עריכה עכשיו אני רואה באתר
כנראה זה היה 9
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה