למשהו יש את הפלייבק של השיר 'ציון' של אברהם פריד?

• הוסף לסימניות
קוראים לשיר פדותך לעמך, וגם אני אשמח לקבל את הפלייבק שלו

• הוסף לסימניות
בבקשה. מצורף למטה.
קוראים לשיר 'ציון' אלא שהוא מתחיל במילים 'פדותך לעמך', מתוך זמירות למוצ"ש 'חדש ששוני'. (ולמרות זאת אם תחפשוהו בדיסק 'מלוה מלכה' של אברהם פריד, לא תמצאו...)
אגב, בפיוט מופיעות קודם המילים 'עמון ומואב מהרה תכלה' והשורה שלאחריה היא 'פדותך לעמך בקרוב תגלה' - לפי סדר הא"ב, משום מה בשיר זה הפוך.

נ. ב. הקובץ המצורף הוא חתוך מתוך רצועה ארוכה אך לא בצורה מקצועית וצריך להוריד קצת מלפניו ומלאחריו.

קבצים מצורפים

• ציון.mp3
    2.7 MB · צפיות: 199
  • הוסף לסימניות
בבקשה. מצורף למטה.
קוראים לשיר 'ציון' אלא שהוא מתחיל במילים 'פדותך לעמך', מתוך זמירות למוצ"ש 'חדש ששוני'. (ולמרות זאת אם תחפשוהו בדיסק 'מלוה מלכה' של אברהם פריד, לא תמצאו...)
אגב, בפיוט מופיעות קודם המילים 'עמון ומואב מהרה תכלה' והשורה שלאחריה היא 'פדותך לעמך בקרוב תגלה' - לפי סדר הא"ב, משום מה בשיר זה הפוך.

נ. ב. הקובץ המצורף הוא חתוך מתוך רצועה ארוכה אך לא בצורה מקצועית וצריך להוריד קצת מלפניו ומלאחריו.
איך מורידים את הקובץ? לא הולך לי.
בלחיצה על הקובץ המצורף - נפתחת לי כרטיסיה חדשה, ומיד נסגרת...
זו בעיה במחשב שלי? או באופן ההורדה?
אשמח לעזרה.
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה