לא מתאים ל @ילד בן תשע כי צריך ת.ז.להכנס לפקיד ולמשוך...
ולשלם עמלה נחמדה של 0.18%להכנס לפקיד ולמשוך...
אבל חייב להיות איזה הגנה, לא?אם אני לא טועה, אפשר לבקש ממישהו אחר שיש לו כרטיס להכנס איתו לחשבון שלך ולהוציא
כשמכניסים את הכרטיס הוא מברר אם רוצים לעשות פעולות בחשבון המשויך לכרטיס או בחשבון אחר
לוחצים על חשבון אחר ורושמים את מספרו.
למה?ולשלם עמלה נחמדה של 0.18%![]()
אם אני לא טועה, אפשר לבקש ממישהו אחר שיש לו כרטיס להכנס איתו לחשבון שלך ולהוציא
כשמכניסים את הכרטיס הוא מברר אם רוצים לעשות פעולות בחשבון המשויך לכרטיס או בחשבון אחר
לוחצים על חשבון אחר ורושמים את מספרו.
טעות.אבל חייב להיות איזה הגנה, לא?
אחרת כל מי שיודע את המספר חשבון שלי יכול להוציא לי כסף???![]()
אוקייטעות.
זה אפשרי בהפקדת כסף/ צ'קים
למשוך א"א בלי כרטיס בלי פקיד ובלי ת.ז.
כלל בחיים!!!אוקיי
תודה על המידע
אכן השתמשנו בזה עבור הפקדת כסף, חשבתי שגם משיכה אפשרית.
נכון, (לא יודע על ה1.8) סליחה.למה?
יש עמלה ממש בסיסית (1.8 ש"ח לדעתי)
ויש גם כאלו עם חבילה שכלול במחיר
לא, איןמאמינה שיש משהו דומה גם בפאג"י
לא נכוןלתת כסף למישהו (במקרה שלנו בנק) קלי קלות.
להוציא כסף ממישהו קשה...
חז"ל אמרו את זה המע"ה
כלל בחיים!!!
לתת כסף למישהו (במקרה שלנו בנק) קלי קלות.
להוציא כסף ממישהו קשה...
חז"ל אמרו את זה המע"ה
זה בדיוק מה שכתבתי בספוילר המע"ה (המוציא מחברו עליו הראיה)לא נכון
זה פשוט בשביל בטחון
שלא יוציאו לך כסף בלי שזו את.![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים