כללי למשפחה חמה.

• הוסף לסימניות
הקובץ הוסר.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הלוגו. מבטא מאד הן מבחינת הצבעים, הן הפונט.
מבחינת הסלוגן,
למי את מתכוונת משפחה חמה? לצרכן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזל;1093730:
אהבתי מאד את הלוגו. מבטא מאד הן מבחינת הצבעים, הן הפונט.
מבחינת הסלוגן,
למי את מתכוונת משפחה חמה? לצרכן?

כן.

• הוסף לסימניות
רעיון מוצלח!
באמת.

• הוסף לסימניות
זו עבודה בבית ספר?
אם כן, זה יפה מאוד.
ללקוח?
לא הייתי מקבל את זה, לא ברור לאיזה קהל יעד זה פונה, ולמה זה פונה לקהל היעד הזה.
הייתי מנסה לענות על שאלות כמו מה זו משפחה, ומה היחס של משפחה לקפה.
לא מספיק שהאותיות יפנו זו לזו בצורה מדהימה כמו שעיצבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1093841:
זו עבודה בבית ספר?
אם כן, זה יפה מאוד.
ללקוח?

איך היית מנסח את הסלוגן?
הכוונה היתה לחמימות במשפחה.
זה לא לבית ספר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1093841:
זו עבודה בבית ספר?
אם כן, זה יפה מאוד.
ללקוח?

צודק קקטוס.
דברי טעם. לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yiskaaryeh;1093847:
איך היית מנסח את הסלוגן?
הכוונה היתה לחמימות במשפחה.
זה לא לבית ספר.
לפני שהייתי מנסח סלוגן, הייתי בודק מה ההתאמה בין המוצר "קפה", לקהל היעד "משפחה".
לדעתי זה מושג קצת סותר, הסלוגן "כל אחד והקפה שלו", מסתכל נכון על הקפה בתור מוצר לאינדבדואל, אם תבדוק טוב, במשפחה שלך ובסביבה, תגלה כי קפה הוא אחד המוצרים האחרונים שיכולים לשדר "משפחתיות", ולפיכך גם "חמימות משפחתית".

האסוציאציה שלי לקפה: ערנות, משהו אישי, לטעמי, חברים, סיגריות, בוקר, עבודה, מוסכים, ערבים, פינג'אן, כוילל, שטיבל, וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
אם זה בשבילך חברים - כוילל- שטיבל וכו' זה כבר כן בכוון של חברה בניגוד לאישי. ומשכך יש כבר מכנה משותף למשפחה...

• הוסף לסימניות
לולא המשמעות והצבע האדום - הייתי חושבת שזה לוגו לגלידריה., שימו לב לצורה שנוצרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1093851:
לפני שהייתי מנסח סלוגן, הייתי בודק מה ההתאמה בין המוצר "קפה", לקהל היעד "משפחה".
לדעתי זה מושג קצת סותר, הסלוגן "כל אחד והקפה שלו", מסתכל נכון על הקפה בתור מוצר לאינדבדואל, אם תבדוק טוב, במשפחה שלך ובסביבה, תגלה כי קפה הוא אחד המוצרים האחרונים שיכולים לשדר "משפחתיות", ולפיכך גם "חמימות משפחתית".

האסוציאציה שלי לקפה: ערנות, משהו אישי, לטעמי, חברים, סיגריות, בוקר, עבודה, מוסכים, ערבים, פינג'אן, כוילל, שטיבל, וכן הלאה.
דווקא אצל ערבים, בדואים הקפה מסמל משפחתיות, שבטיות, מסביב למדורה-לפינג'אן

• הוסף לסימניות
לא ברור מה המוצר. קצת רקע יועיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1093855:
אם זה בשבילך חברים - כוילל- שטיבל וכו' זה כבר כן בכוון של חברה בניגוד לאישי. ומשכך יש כבר מכנה משותף למשפחה...
חברים זה לא משפחה.
בירה למשל, מתקשרת היטב עם "חברים"
אך לא נראה לי שמישהו ינסה אפילו למכור בירה לקהל יעד של "משפחה", משפחה זה משהו שונה, משפחה זה דבר שמורכב מקהלי יעד שונים: גברים, נשים, נערים, ילדים, ילדות, תינוקות.
מוצר שפונה לקהל יעד שכזה, צריך להיות רב שימושי בהגדרתו, לדוגמה: לחם.
לחם הוא מוצר פשוט לכאורה, אבל הוא טומן בתוכו אין סוף אפשרויות, ולכן הוא מוצר משוכלל בהתאמתו לקהל היעד המורכב שנקרא "משפחה".

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה