- הוסף לסימניות
הקובץ הוסר.
נכתב ע"י ויזל;1093730:אהבתי מאד את הלוגו. מבטא מאד הן מבחינת הצבעים, הן הפונט.
מבחינת הסלוגן,
למי את מתכוונת משפחה חמה? לצרכן?
נכתב ע"י קקטוס;1093841:זו עבודה בבית ספר?
אם כן, זה יפה מאוד.
ללקוח?
לא הייתי מקבל את זה, לא ברור לאיזה קהל יעד זה פונה, ולמה זה פונה לקהל היעד הזה.
הייתי מנסה לענות על שאלות כמו מה זו משפחה, ומה היחס של משפחה לקפה.
לא מספיק שהאותיות יפנו זו לזו בצורה מדהימה כמו שעיצבת.
נכתב ע"י קקטוס;1093841:זו עבודה בבית ספר?
אם כן, זה יפה מאוד.
ללקוח?
לא הייתי מקבל את זה, לא ברור לאיזה קהל יעד זה פונה, ולמה זה פונה לקהל היעד הזה.
הייתי מנסה לענות על שאלות כמו מה זו משפחה, ומה היחס של משפחה לקפה.
לא מספיק שהאותיות יפנו זו לזו בצורה מדהימה כמו שעיצבת.
לפני שהייתי מנסח סלוגן, הייתי בודק מה ההתאמה בין המוצר "קפה", לקהל היעד "משפחה".נכתב ע"י yiskaaryeh;1093847:איך היית מנסח את הסלוגן?
הכוונה היתה לחמימות במשפחה.
זה לא לבית ספר.
דווקא אצל ערבים, בדואים הקפה מסמל משפחתיות, שבטיות, מסביב למדורה-לפינג'אןנכתב ע"י קקטוס;1093851:לפני שהייתי מנסח סלוגן, הייתי בודק מה ההתאמה בין המוצר "קפה", לקהל היעד "משפחה".
לדעתי זה מושג קצת סותר, הסלוגן "כל אחד והקפה שלו", מסתכל נכון על הקפה בתור מוצר לאינדבדואל, אם תבדוק טוב, במשפחה שלך ובסביבה, תגלה כי קפה הוא אחד המוצרים האחרונים שיכולים לשדר "משפחתיות", ולפיכך גם "חמימות משפחתית".
האסוציאציה שלי לקפה: ערנות, משהו אישי, לטעמי, חברים, סיגריות, בוקר, עבודה, מוסכים, ערבים, פינג'אן, כוילל, שטיבל, וכן הלאה.
חברים זה לא משפחה.נכתב ע"י gila;1093855:אם זה בשבילך חברים - כוילל- שטיבל וכו' זה כבר כן בכוון של חברה בניגוד לאישי. ומשכך יש כבר מכנה משותף למשפחה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים