Text למשתמשי ג'יפיטי עם חסימה של נטפרי האם גם אתם שמתם לב?

כתיבת טקסט בעזרת הבינה המלאכותית
  • הוסף לסימניות
שמתי לב שכל מה שמתחיל במילים "תחפש לי בגוגל" מקבל מענה בלי שום בעיות לעומת שאלות פשוטות שכל הזמן מקבלים את התשובה "אופסס.. נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך על זה" האם עוד מישהו שם לב? לדעתי זה פתרון מעולה! מצרפת דוגמא של אותה שאלה בשתי הגרסאות (אין לי מושג למה נטפרי החליטו שזמן תפילת שחרית זה בעייתי :rolleyes: )
image - 2026-01-09T012452.648.png
image - 2026-01-09T012448.793.png

• הוסף לסימניות
אולי כי כתבת להתפלל לשרית:)
התמונה השניה החסומה

• הוסף לסימניות
יפה!
הניסוח הוא ממה שהוא מוצא בגוגל, או שהוא משחק עם הניסוח?
ניסיתי גם, שאלתי אותו האם מותר לטלטל בשבת והוא לא ענה, ביקשתי שיחפש בגוגל וענה.

• הוסף לסימניות
ואגב יש בזה היגיון,
הבעיה בבינה המלאכותית שהיא מסיקה מסקנות ועושה ערבוביא של חומרים מכל הדתות לפי הבנתה (המשובשת יש לומר)
ואילו כשאת מבקשת להביא מגוגל, הוא מביא לך מאתרים מה שכתוב שם, זה כמו חיפוש גוגל רק בתמצות, וביעילות רבה יותר מלחפש לבד.

• הוסף לסימניות
בג'ימייני לא עובדת לי השיטה הזאת
ג'ימיני כנראה יותר חכם:rolleyes: גם בכללי הוא יותר חוסם מג'יפיטי
אולי כי כתבת להתפלל לשרית:)
התמונה השניה החסומה
כתבתי שחרית גם בראשון הוא כל הזמן משנה לי את הנוסח (עוד אחת מהבעיות שלו...)
אגב כל שאלה ששאלתי ככה הוא ענה לי לא רק על תפילת שחרית...

• הוסף לסימניות
יפה!
הניסוח הוא ממה שהוא מוצא בגוגל, או שהוא משחק עם הניסוח?
ניסיתי גם, שאלתי אותו האם מותר לטלטל בשבת והוא לא ענה, ביקשתי שיחפש בגוגל וענה.
אפשר אחרי זה להמשיך להתדיין איתו דיונים שלמים לדעתי הוא משחק עם הניסוח חוץ מזה שחלק מהשאלות לא באמת קשורות לגוגל...
ואגב יש בזה היגיון,
הבעיה בבינה המלאכותית שהיא מסיקה מסקנות ועושה ערבוביא של חומרים מכל הדתות לפי הבנתה (המשובשת יש לומר)
ואילו כשאת מבקשת להביא מגוגל, הוא מביא לך מאתרים מה שכתוב שם, זה כמו חיפוש גוגל רק בתמצות, וביעילות רבה יותר מלחפש לבד.
כן אבל הוא מביא ציטוטים גם מאתרים שבנטפרי הם חסומים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה