המוכשר !!!
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
וואצספ ווב לא צריך עדכוןיש לכם מושג מאיפה מורידים עדכון לווצאפ ווב שמופעל דרך אנדאוריד?
האפליקציה על האימולטור צריכה עדכון
איזה סינון יש לך?
וואצספ ווב לא צריך עדכוןיש לכם מושג מאיפה מורידים עדכון לווצאפ ווב שמופעל דרך אנדאוריד?
נכון זה מה שהתכוונתיוואצספ ווב לא צריך עדכון
האפליקציה על האימולטור צריכה עדכון
איזה סינון יש לך?
תכתוב עדכון וואצאפ ווב בגוגל ותוריד את התוכנה שה כבר יעדכן לך את האימולטור (בכ"א כך זה עובד אצלי )נכון זה מה שהתכוונתי
אני באתרוג
תנסי את זהנכון זה מה שהתכוונתי
אני באתרוג
תודה רבה
לקשר מחדש את המכשיר
זה מה שעשיתי ולא נותןלקשר מחדש את המכשיר
בדרך כלל החסימה חוסמת את הקישורזה מה שעשיתי ולא נותן
אפשר קישור?תכתוב עדכון וואצאפ ווב בגוגל ותוריד את התוכנה שה כבר יעדכן לך את האימולטור (בכ"א כך זה עובד אצלי )
לאבדרך כלל החסימה חוסמת את הקישור
היה שינוי באינרטנט מאז הקישור האחרון?
נכון נטפרי שולחים , זה קרה לי אצלם מלא פעמים ותמיד שלחוהיה לי אותה בעיה אני בנטפרי והם שלחו לי קישור של עדכון והכל עבד בסדר
אוליואם אני אשלח לך את העדכון האחרון ששלחו לי זה יעזור?
יכולה לשלוח לי את הלינק לתוכנה של הוואצאפ,ואם אני אשלח לך את העדכון האחרון ששלחו לי זה יעזור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אלי @@@ ו-אבטיח2 //