whatsapp למשתמשי וואצאפ ווב - עדכון חשוב

מה עושים אחרי עדכון התאריך?
1738054960651.jpeg

גם לכם התנתק עכשיו?
לנטפרי אין כרגע שום פתרון לוואצאפ
מה עושים?

מה יצא עם זה?
היום הפסיק לפעול לי ודורש גרסה מעודכנת
זו שקיימת לא מועילה.

ככל שיצטרפו יותר אנשים יהיה פתרון יותר מהר??
:)

אני מקישה את המספר בצורה תקינה ושוב ושוב מגיע לי כזו הודעה
זה ממש דחוף לי אשמח מאוד לעזרה
1750318362457.png

זכור לי שראיתי כאן מישהוא שהמליץ על אתר/ חברה שבתשלום חודשי קטן, הוואטצאפ עבד דרכה מעולה.
ואני לא מוצאת את זה?
אולי יש למישהוא מידע?
תודה

זכור לי שראיתי כאן מישהוא שהמליץ על אתר/ חברה שבתשלום חודשי קטן, הוואטצאפ עבד דרכה מעולה.
ואני לא מוצאת את זה?
אולי יש למישהוא מידע?
תודה
חברת קופיוטרצ'אט
052-670-0011
מייל: 8844027 gmail.com
בעלות של 35 ש"ח לחודש

אשמח לשמוע במה מדובר.
הוווצאפ ווב מתנתק לי כל הזמן
הייתי מחוברת בעבר דרך נטפרי (וואטסאפ על שולחן עבודה במחשב) אך בחודשים האחרונים הוואטסאפ לא עובד.
הם נותנים פיתרון חילופי, בעיני מושלם.
התחברות תוך מס' דקות. שירות ומענה מהיר ויעיל.

הייתי מחוברת בעבר דרך נטפרי (וואטסאפ על שולחן עבודה במחשב) אך בחודשים האחרונים הוואטסאפ לא עובד.
הם נותנים פיתרון חילופי, בעיני מושלם.
התחברות תוך מס' דקות. שירות ומענה מהיר ויעיל.
מה הפיתרון שהם מציעים?

כתבתי בגוגל קומפיוצ'ט ועלה לי גם האתר של מתמחים- טופ, כנראה שגם שם יש אשכול בנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה