למשתמשי נתיב: באיזה דפדפן אתם משתמשים?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאקספלורר נחשב גרוע
השאלה היא איזה דפדפן מומלץ?
ואיך זה זורם עם נתיב?

תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אני משתמשת באקספלור ולא מוצאת אותו בעייתי.

• הוסף לסימניות
כרום

• הוסף לסימניות
כרום.

אך מה זה משנה לנתיב? אין שום קשר והם לא אמורים להשליך אחד על השני.
(אני צודקת?)

• הוסף לסימניות
לא קשור לנתיב
בכל אופן אני משתמש בפיירפוקס (מתכנתים בגרסת הפיתוח יש הפתעות)

• הוסף לסימניות
כרום מצוין.

• הוסף לסימניות
כרום, חלק ללא בעיות.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת באקספלור ומאד לא מרוצה!!!!

התקינו לי כרום ועדיין לא השתמשתי.

• הוסף לסימניות
עם האקספלורר לא הסתדרתי מאז שהתחברתי לנתיב. עם הפיירפוקס זה בסדר.

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להעלות את דף הבית של "נתיב" עם כל הקטגוריות בדפדפן "כרום"
אני לא מצליחה!
איך זה אצלכם?

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להעלות את דף הבית של "נתיב" עם כל הקטגוריות בדפדפן "כרום"
אני לא מצליחה!
איך זה אצלכם?

• הוסף לסימניות
הייתי שנים באקספלורר (גם 6...)
והיום כרום וללא שום בעיות.

זה נראה לי שהדפדפן והחסימה ממש לא קשורים אחד לשני.

• הוסף לסימניות
אני משתמש פעם בפיירפוקס ופעם בכרום. יש אתרים שכרום יותר טוב ויש שפיירפוקס יותר טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה