למשתמשי נתיב: באיזה דפדפן אתם משתמשים?

• הוסף לסימניות
כרום, הכל זורם חוץ מפונטביט.
הוא באופן חד משמעי לא מתאים לכרום.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל כל הזמן שואלים אותי: איזה דפדפן יש לך?, ואני אפילו לא יודעת מה זה?...
יש מישהו שיכול לתת לי הסבר? הגדרה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
גם אני משתמשת בפיירפוקס, זה סביר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;695691:
סליחה על הבורות, אבל כל הזמן שואלים אותי: איזה דפדפן יש לך?, ואני אפילו לא יודעת מה זה?...
יש מישהו שיכול לתת לי הסבר? הגדרה?
תודה מראש!

דפדפן זה התוכנה דרכה את גולשת.
הותיק ביותר (?) זה אקספלורר. עם סמל ה e התכול הידוע.
לטעמי הוא איטי ומסורבל.
יש את הדפדפן של גוגל- כרום ולדעתי הוא מצויין ומהיר פי אלף.
פיירפוקס לא ניסיתי.

בכל מקרה, אפשר להוריד את הדפדפנים מאתר נתיב.

• הוסף לסימניות
אני הייתי משתמשת באקספלורר והיום בכרום, עובד מצוין עם נתיב
אחרי שעברתי לכרום אני לא יכולה לחזור לאקספלורר, כרום הרבה יותר מהיר ונוח.

• הוסף לסימניות
כרום

מי שמנוי לנתיב והתוכנה של נתיב מותקנת לו על המחשב עקב השתמשותו במודם סלולארי [שבו הם לא עושים חסימה על הקו], יתכן שבהחלט עדיף לעבוד עם כרום כי התוכנה מאיטה מעט את השימוש באינטרנט ברמה שמורגש שכרום יותר מהיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה