שניהם.באיזה הדסה?
עובד גם רטרואקטיבית על לידה בימים האחרונים?
אין לי מושג, נודע לי על זה היום ואני משתפת לטובת כל אלו שמתכוונות ללדת שםכמה מלווים מסכימים 1 או2?
סליחה, טעיתיבאיזה הדסה?
עובד גם רטרואקטיבית על לידה בימים האחרונים?
עד מתי?יש אפשרות לקבל מהם יומיים בבית החלמה (גם טלזסטון/ביכורים) ואו 1000 ש"ח זיכוי בחנות למוצרי תינוקות אם נרשמים ללידה דרך עמותת "שערי רווחה" בטלפון 029669064
כן.והאם יש משמעות נוספת לרישום דרך שערי רווחה?
מה זה אומר?
אין לי מושגעד מתי?
לא נראה לי, אני הבנתי שבמקום לילה אחד מקבלים 2 לילות או זיכוי של 1000 שחמעניין, בעצם 2 לילות בכל בית החלמה, קרי שאם בהדסה עושים לילה שלישי במלונית, אז זה עוד 2 לילות? סהכ 3?
לפי מה שהם אמרו בזום , אפשר שניים .כמה מלווים מסכימים 1 או2?
אי אפשר כבר לערוך את ההודעה, אבל הם נותנים 2 לילות בבית החלמה ולא זיכוי כספייש אפשרות לקבל מהם יומיים בבית החלמה (גם טלזסטון/ביכורים) ואו 1000 ש"ח זיכוי בחנות למוצרי תינוקות אם נרשמים ללידה דרך עמותת "שערי רווחה" בטלפון 029669064
למה באת רק היום?יש אפשרות לקבל מהם יומיים בבית החלמה (גם טלזסטון/ביכורים) ואו 1000 ש"ח זיכוי בחנות למוצרי תינוקות אם נרשמים ללידה דרך עמותת "שערי רווחה" בטלפון 029669064
הודעה ראשונה ב25.8למה באת רק היום?
לא יכולת להודיע שבוע קודם?![]()
אז אני הדפוקההודעה ראשונה ב25.8
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים