- הוסף לסימניות
נשים באמת לא יודעות מזה וחבל. תודיעו למי שאתן מכירות שמתכננת ללדת שם, רק צריך להרשם דרך שערי רווחה (לא הסופרלמה באת רק היום?
לא יכולת להודיע שבוע קודם?![]()
נשים באמת לא יודעות מזה וחבל. תודיעו למי שאתן מכירות שמתכננת ללדת שם, רק צריך להרשם דרך שערי רווחה (לא הסופרלמה באת רק היום?
לא יכולת להודיע שבוע קודם?![]()
במילא בוטל, אבל יומיים בבית החלה אני רוצה...אז אני הדפוקה
ילדתי ב5/9, ומה זה היה מתאים לי זיכוי של 1000 ש"ח לעגלה.
לא יודעת, אני ילדתי את האחרון בעין כרם (אחרי כמה לידות ואשפוזים בשערי צדק) ואין אין אין על הצוות שםממש כמו שאחותי אמרה לי בזמנו....
בהדסה יעשו ויתנהגו איך שמתחשק להם לחרדיות שבאות ללדת, אחוז החידות ירד דרסטי, ואז הם יביאו איזה לילה בבית החלמה וכולם יחזרו אליהם וישכחו את כל הפשעים.
לא האמנתי לה שזה כל כך מהר יקרה.
גילוי נאות:
עד עכשיו ילדתי בהדסה הר הצופים והייתי מאוד מרוצה, ולמרות זאת לא אעיז לפחות בתקופה הקרובה לדרוך שם.
זה לא בדיוק נכון. זה רק לנשים שבאות דרך ארגון שערי רווחה (מוכר בביתר עילית) זה לא התחיל מהיום, פשוט לא מודעים לזהממש כמו שאחותי אמרה לי בזמנו....
בהדסה יעשו ויתנהגו איך שמתחשק להם לחרדיות שבאות ללדת, אחוז הלידות ירד דרסטי, ואז הם יביאו איזה לילה בבית החלמה וכולם יחזרו אליהם וישכחו את כל הפשעים.
לא האמנתי לה שזה כל כך מהר יקרה.
גילוי נאות:
עד עכשיו ילדתי בהדסה הר הצופים והייתי מאוד מרוצה, ולמרות זאת לא אעיז לפחות בתקופה הקרובה לדרוך שם.
אני גם מאלו שלא יחליפו את עין כרם בחיים בפרט מחלקת ביות מלא. (ברור שיש כאלו שלא יבינו אותי אבל אני אוהבת את זה שנותנים לי את התינוק 24/7 מהרגע הראשון בלי שום הפרדה)לא יודעת, אני ילדתי את האחרון בעין כרם (אחרי כמה לידות ואשפוזים בשערי צדק) ואין אין אין על הצוות שם
כנ"ל עד היום רב הלידות הלכתי להדסה עין כרם ועכשיו בהתחלה נרשמתי לשם ואחרי כל הסיפורים ששמעתי הלכתי לשערי צדק נכון שהיו כמה דברים שזה לא כמו הדסה ועמוס שם בטירוף אבל בגדול הם היו בסדר פלוסגילוי נאות:
עד עכשיו ילדתי בהדסה הר הצופים והייתי מאוד מרוצה, ולמרות זאת לא אעיז לפחות בתקופה הקרובה לדרוך שם
מזל טוב..אז אני הדפוקה
ילדתי ב5/9, ומה זה היה מתאים לי זיכוי של 1000 ש"ח לעגלה.
כנל.לא יודעת, אני ילדתי את האחרון בעין כרם (אחרי כמה לידות ואשפוזים בשערי צדק) ואין אין אין על הצוות שם
די?כנל.
והייתי בין הנואמות על אלה שהולכות בעיניים עצומות לשערי צדק בלי לבדוק אופציות נוספות.
אבל עכשיו אחרי היחס המגעיל שלהם לחרדיות אני לא מעיזה לדרוך שם.
חחח. לא הובנתי... אין על הצוות של הדסה. כשהיתי בשערי צדק חשבתי שככה זה תמיד היחס, עד שגילתי א הדסה עם יחס אנושיכנל.
והייתי בין הנואמות על אלה שהולכות בעיניים עצומות לשערי צדק בלי לבדוק אופציות נוספות.
אבל עכשיו אחרי היחס המגעיל שלהם לחרדיות אני לא מעיזה לדרוך שם.
אז ככה, עושים בדיקה לכל מי שאמור להתאשפז, לי לא עשו כי הבאתי תוצאות של בדיקה סרולוגית - שיש לי נוגדנים, צריך מסכה לאורך כל הלידה (שמעתי ממישהי שהייתה ביחד איתי שויתרו לה על המסכה בלידה), אח"כ באשפוז צריך את המסכה רק כשיוצאים מהחדר (יש אחיות בודדות שמבקשות שתשימי מסכה כשהן נכנסות אליך לחדר)מזל טוב..
בלי קשר לאשכול מעניין אותי איך שם מבחינת הקורונה, עשו לך בדיקה מיד כשהגעת? ממש ממש קשוח שם? מה עם החדר אוכל? ומסיכות צריך רצוף?
אני בד"כ יולדת בהר הצופים, לידה אחת ילדתי בעין כרם וממש לא נהנתי, הייתה תחושת זרות, כמעט לא ראיתי חרדיות.אני חשבתי ללדת בהר הצופים.. כדאי לי בעין כרם בשביל הזיכוי?!
מפחדת שהם אנטי חרדים לעומת הר הצופים מה אומרות?
שוב אומרת, לא הצלחתי לערוך את ההודעה הראשונה...אני חשבתי ללדת בהר הצופים.. כדאי לי בעין כרם בשביל הזיכוי?!
ואם את יולדת במקום מסויים ונהינת אל תחליפי בשביל זה לדעתי. ובלי קשר מי שכתבה שלא נהנתה שם, אז אני בדיוק להיפך... נהנתי שם נוראאאאני חשבתי ללדת בהר הצופים.. כדאי לי בעין כרם בשביל הזיכוי?!
אין לי מושג. תתקשרי אליהם ותשאליאם כבר נרשמתי אני יכולה להירשם שוב דרכם?
יכלת לבקש את הכסף במקום בית החלמה? אני לא הבנתי מהם אם אפשראני ילדתי בעין כרם לפני חודש
היחס היה מהמם (אפי' היה לי מילדת חרדית...)
קיבלתי 1100 ש"ח זיכוי שנכנס ישירות לבית החלמה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים