למתכנתים - קוד לחישובים של ימי עסקים בישראל - מישהו צריך?

• הוסף לסימניות
הייתי צריכה להתעסק לאחרונה עם הנושא של חישוב ימי עסקים
כולל שימת לב לחגים בישראל
הקוד נכתב תוך שיפור יעילות ותנאי זיכרון של קוד ישן
אם מישהו יוכל להיעזר בזה
מצרפת קישור:
https://esterkaufman.wordpress.com/2019/06/20/c-code-working-days/

• הוסף לסימניות
נראה טוב ומושקע.
שמתי לב שבחישוב ימי עסקים אחורה (היסטוריה) אני מקבל תוצאה אך ללא התחשבות בחגים:
cpGFr6W.png

אולי בגלל שלוקחים רק את החגים הבאים עלינו לטובה:)
IwBxvOK.png

שכויח

• הוסף לסימניות
נראה טוב ומושקע.
שמתי לב שבחישוב ימי עסקים אחורה (היסטוריה) אני מקבל תוצאה אך ללא התחשבות בחגים
...
היי הערה חשובה!
באמת זה יכול להיות שימושי לקבלת ימים בין תאריכים אחורה
אז הוספתי טיפול, עודכן בפוסט
(בפונקציה של הוספת ימי עסקים לתאריך התחלה לא אפשרתי לקבל ימי עסקים במינוס - לא ראיתי צורך)

PHP:
 int holidaysCount = GetHolidays(startDate, endDate, dir).Count();

result -= (holidaysCount * dir);

• הוסף לסימניות
נעלה לGitHub
זה קטן נראה לי לחבילה של NuGet
anyway שמחה שזה אולי עזר למישהו
הקודים הקיימים ממש מפשלים בתוצאות ובמיוחד לא מותאמים לשישי-שבת, וחגים בישראל

• הוסף לסימניות
עדכנתי שוב את הפוסט.
תיקון ל: AddBusinessDays

• הוסף לסימניות
אם למשהו יש את זה JS אשמח מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה