למתמצאים באופנה: מה יהיו הצבעים של האביב /קיץ

• הוסף לסימניות
תלוי כמובן באיזה אביזר מדובר. אבל בגדול הולך להיות קשת של גווני הפסטל בגוון היותר בהיר וזוהר שלהם (זה מה שאני הולכת להביא אחרי עיון מדוקדק...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שביט;1512687:
תלוי כמובן באיזה אביזר מדובר. אבל בגדול הולך להיות קשת של גווני הפסטל בגוון היותר בהיר וזוהר שלהם (זה מה שאני הולכת להביא אחרי עיון מדוקדק...)
ואבוי לי!
הזוהר הזרחני הזה?
חברה, תגידו לי, זה לא מרגיש לכם כושי?:eek:

• הוסף לסימניות
-

אני קראתי על כחולים, תכלת וטורקיז
גווני הוורוד וורוד פוקסיה
אפרסק נוטה לכתום
ובהירים- שמנת ב'ז וחול

• הוסף לסימניות
בקיצור...רוב הצבעים הבהירים.

• הוסף לסימניות
לא לא...
לא הובנתי נכון...
אני לא מדברת על הצבעים של המרקרים. בגדול הצבעים שכתבה HGO זה הצבעים. לכן כתבתי שזה תלוי מה את מביאה. אם מדובר בסרטים לשיער לילדות אז מה שאמרתי לך מתאים. ואם זה בגדים לנשים למשל אז לא...

• הוסף לסימניות
פה באנגליה הצבע הכי חזק שנה שעברה היה כחול רויאל. (והמון פרחוני ) בדרך כלל זה מגיע לארץ שנה אחרי
מעניין אם זה אכן כך

• הוסף לסימניות
בשביל המיקוד: אומרת לי חברתי שהלקוחות שלה קונות בעיקר בקידישיק.
מי יודעת מה יהיו צבעי הקיץ שם? (או שזה סוד צבאי?)

• הוסף לסימניות
הייתי היום במרכז קניות, הסחורה החדשה והאביבית על המדפים הייתה בעיקר תכולה.
הצלחות.

• הוסף לסימניות
בקידישיק בעיקר ורוד פוקסיה, טורקיז, וגם צהוב עדיין פופולרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1512992:
בשביל המיקוד: אומרת לי חברתי שהלקוחות שלה קונות בעיקר בקידישיק.
מי יודעת מה יהיו צבעי הקיץ שם? (או שזה סוד צבאי?)

פשוט מאוד, תבדקי מה היה בקיץ הקודם בקידס מוד וכו'...

• הוסף לסימניות
המידע שהבאתי היה מקידס מוד...
הרבה תכלת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1513369:
לקיץ הקרוב, לא?
זה לא מה שתקף בקידי שיק.

אכן - לקיץ הקרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה