כללי למתמצאים בנבכי האתרים החינמיים| מאיזה אתר זה?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הורדתי את זה מתישהו וכעת אני צריכה עוד אייקונים בסגנון הזה. האם מישהו יוכל לעזור לי מאיזה אתר זה לקוח?

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 194.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
תנסי בבזאר דינזג יש שם מלאאאאא דברים בסגנון הזה..

• הוסף לסימניות
איות אנגלי? קישור? תודה!!

• הוסף לסימניות
תודה לשתיכן, אבל זה לא שם (פשוט, כי מעולם לא ביקרתי בו, ותודה על השידוך בינינו..).

עוד רעיון?

• הוסף לסימניות
תודה שירה בדיוק חיפשתי לה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;301714:
זה לא שם (פשוט, כי מעולם לא ביקרתי בו...

זה שלא ביקרת שם זה לא ראיה שזה לא נמצא שם... הדברים האלה מטיילים להם ברחבי האינטרנט.

• הוסף לסימניות
נכון, תוך כדי אני מגלה דברים שאני מכירה. אני אמשיך לבדוק. תודה לכולכם!

• הוסף לסימניות
יש שם דברים מהממים!!
והכל...פתוח...(קבצי אילוס')

• הוסף לסימניות
היא רצתה חינמי, לא?

• הוסף לסימניות
אכן. יש שם גם הרבה דברים שהתפעלתי פה בפורום איך עשו אותם...

בכל אופן, מצאתי את מה שהראיתי לכם אבל לא מצאתי את מה שאני מחפשת. אני צריכה קובץ ויקטורי של סמל להרכבה (הרכבת ארונות, מטבחים וכדומה) אם יש לכם רעיון או קובץ זה עשוי לסייע לי מאוד!

• הוסף לסימניות
ושכחתי: תודה לכל העוזרים והמסייעים!

• הוסף לסימניות
חברה' האתר הזה ממש לא חינם!!!
זהו אתר של שיתוף קבצים.

• הוסף לסימניות
ההורדה לא כרוכה בתשלום, אבל הזכויות על הגרפיקה שם, לא בהכרח חופשיות.
מי שלא מקפיד על חוקי זכויות יוצרים יכול להפיק מזה תועלת מרובה.
מי שנמנע משימוש בחומרים מוגנים, מומלץ שלא יוריד משם.

• הוסף לסימניות
הלוואי וזה לא בחינם

בהתחלה כל כך התלהבתי שראיתי את כל השפע המהמם.....
אבל אחר כך חשבתי, מה נשאר לנו הגרפיקאים לעשות?...
פשוט לקחת.... ולמכור לאנשים?.....
זה מוריד את ערך העבודה שלנו....

• הוסף לסימניות
זה בהכרח לא מחייב שניקח משם תמונה או לוגו ופשוט נשתמש בו לפעמים הצבע או הסגנון נותנים כיוון או רעיון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה