למתרגמים שבינינו

• הוסף לסימניות
האם נכון לומר: EVERY PIECE IS A MASTERPIECE כלומר: כל פיסה היא יצירת אמנות? אודה מאוד למשיבים.:)

• הוסף לסימניות
אולי יש מילה יותר טובה מpiece כך שהמילה לא חוזרת על עצמה?
פיסות של מה?

• הוסף לסימניות
כוונתי היא לפיסות שיער שעם העיצוב המיוחד של... הן נהפכות ליצירת אמנות.

• הוסף לסימניות
ויש לי ענין בחריזה. אולי משהו כמו: EVERY PIECE BECOMES A MASTERPIES

• הוסף לסימניות
טעות. EVERY PIECE BECOMES A MASTERPIECE אשמח גם לתגובות של דוברי אנגלית. האם אפשר לומר כך? איך זה מצטלצל? תודה לכל מי שיגיב.:):):)

• הוסף לסימניות
piece? שיער? לא.

אולי

Each strand is a work of art

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1521725:
piece? שיער? לא.

אולי

Each strand is a work of art

צודק 100%!

ואם כבר,
"Each strand achieve the trend"

• הוסף לסימניות
זוהי פרסומת לפאנית

שכל פיסת שיער נהפכת אצלה ליצירת אמנות. וחשוב לי להשאיר את החריזה. מה אתם אומרים על: EACH PIECE IS A MASTERPIECE

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י inspiration;1521877:
שכל פיסת שיער נהפכת אצלה ליצירת אמנות. וחשוב לי להשאיר את החריזה. מה אתם אומרים על: EACH PIECE IS A MASTERPIECE

גרוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1521793:
צודק 100%!

ואם כבר,
"Each strand achieve the trend"

זה לא אנגלית תקנית. קודם כל:

Each strand achieves... (ולא achieve כי זה לשון יחיד)

וחוץ מזה, אי אפשר להגיד achieves the trend.

ולבסוף, strand לא חורז עם trend!

• הוסף לסימניות
אולי:

Each hairpiece – a masterpiece

אבל לא הייתי ממליץ!

• הוסף לסימניות
דווקא הראשון הכי צלצל לי. אם מדובר בפאות שהיא מעצבת זה כן נכון להשתמש ב piece שהכוונה כל חתיכה - כל פאה.
(ובאמת מסתכלים על המכלול ולא על כל שערה ושערה)

every piece becomes a masterpiece זה כבר מדי מסורבל ולא יכול להיות סלוגן או כותרת קופי.

• הוסף לסימניות
השם הזה כבר תפוס !

:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה