מידע שימושי לנגן באורגנית בלי ללמוד ולנסוע באופניים יד שניה....

• הוסף לסימניות
מה הקשר בין השניים?
מחפשת מדריך לנגינה מהנה באורגנית ללא צורך בלימוד
שמעתי משהו על מדבקות או משהו כזה.
או שיש קליפים שמראים את האצבעות על האורגנית איך לנגן שיר מסוים.
הבנים שלי מנגנים לפי שמיעה או לפי מה שמראים להם והם קולטים יפה
יש משהו קצר טווח כזה??

ולשאלה השניה- לבית של בנים דרושים עוד אופניים בערך סביב מידה 20 אבל כל מידה תתקבל בברכה במצב תקין ובתשלום סמלי
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
לגבי הלימוד אורגנית
אני בתור ילדה התחלתי ללמוד תוים לבד
עם 'אורגנית עם כל שיר'
(יגאל טב-אל)
ביום אחד הבנתי את העיקרון
וב"ה ממש זרם לי לנגן
אולי יעזור גם לכם

אישית לא ממליצה על מדבקות
אלא ממש ללמוד את 'שפת התוים'

• הוסף לסימניות
מה הקשר בין השניים?
מחפשת מדריך לנגינה מהנה באורגנית ללא צורך בלימוד
שמעתי משהו על מדבקות או משהו כזה.
או שיש קליפים שמראים את האצבעות על האורגנית איך לנגן שיר מסוים.
הבנים שלי מנגנים לפי שמיעה או לפי מה שמראים להם והם קולטים יפה
יש משהו קצר טווח כזה??

ולשאלה השניה- לבית של בנים דרושים עוד אופניים בערך סביב מידה 20 אבל כל מידה תתקבל בברכה במצב תקין ובתשלום סמלי
תודה רבה מראש.

יש לי את החוברת עם המדבקות.
בסוף - אחרי שמנגנים לפי המדבקות והלימוד המסוים שלהם, מלמדים שם גם תווים.
זה נחמד מאד, קליל וכיפי.
הם שולחים דוגמית במייל כדי לראות אם זה מתאים.

אופניים - אזור? יהיה לך שווה לשנע בין ערים?

• הוסף לסימניות
תודה אופניים בבני ברק
איך נקראת החוברת עם המדבקות?

• הוסף לסימניות
יש חוברת "צלילים קלילים"
0548415696
זה מתאים לכל אחד בכל גיל
לנגן בקלות ולהתקדם בשלבים
לאקורדים ועוד...

• הוסף לסימניות
תודה אופניים בבני ברק
איך נקראת החוברת עם המדבקות?

אז אופניים - לא רלוונטי.

לחוברת שדיברתי עליה קוראים - מג'יקל ללימוד נגינה.
יש להם טלפון ומייל, וכאמור הם שולחים דוגמא להתרשמות,
מפרסמים המון בעיתונים מקומיים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למיטב הבנתי, שיטת הלימוד של מג'יקל הוא למי שמתחיל ללמוד נגינה מ0 או שיש לו רמה בסיסית מאד של נגינה בלבד ולא עבור מי שיודע כבר לנגן טוב עפ"י שמיעה

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי, שיטת הלימוד של מג'יקל הוא למי שמתחיל ללמוד נגינה מ0 או שיש לו רמה בסיסית מאד של נגינה בלבד ולא עבור מי שיודע כבר לנגן טוב עפ"י שמיעה
אולי לא הסברתי נכון הם לא יודעים לנגן ממש לפי שמיעה אלא יושבים על האורגנית ו"מחפשים" את התו הבא שישמע להם נכון באוזן עד שמגיעים לשיר מלא עם קצת זיופים...(שמסתירים עם הקצב והתופים) אין להם ממש ידע באורגנית יותר פיתחו חוש איפה למצוא את הצליל שהם מחפשים. ואם בא חבר ומראה להם איך מנגנים איזה שיר הם מתלהבים ולומדים ממנו מהר איך עם הידיים ואז מנסים. או פעם בבר מצווה הוא התנדב להראות להם שיר אחד חזרו מאושרים.
זה לא ממש מאפס. אבל בשביל בינהזמנים נראה לי ישמח אותם ויקדם קצת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה