לנובו יוגה 730

• פותח הנושא $bsd
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות את המחשב הזה,
https://www.amazon.com/Lenovo-Touch...3294NRSJ9M6&psc=1&refRID=BZJT867HK3294NRSJ9M6

האם זה מומלץ?
מישהו מכיר?
ולגבי המשקל,
זה לא ברור ברור, במקןם אחד כתוב 4.17lbs, ובהמשך יותר למטה כתוב 6.61 pounds
אז מה הנכון?
והאם המשקל 2 ק"ג נקרא כבד למחשב? אני מחפשת מחשב קל לניידות

• הוסף לסימניות
זה מחשב חזק ומהיר ומתקדם באופן כללי, אבל בלי כרטיס גרפי משוכלל, יש לו רק גרפי מובנה, לא בנפרד.
ואין כונן CD.
לא יודע כלום על משקל רצוי וכו'
לפי מיטב ידיעתי, אם מזמינים ישר מאמזון, לא יהיה מקלדת עברית, אבל אפשר לקנות מדבקות.

• הוסף לסימניות
למה מיועד כרטיס גרפי משוכלל?
אני צריכה את זה לתכנות,
כרטיס גרפי זה קשור לחדות של המסך?

• הוסף לסימניות
המסך יהיה חד אפילו במחשב יותר פשוט מזה.
כרטיס גרפי משוכלל חשוב לצרכים מיוחדים כגון:
תלת מימד (הדמיה)
גיימינג
עבודה רצינית בגרפיקה או עריכת וידיאו
אולי יעזור גם בהרצת VIRTUAL MACHINE, כך אמרו לי בפורום של VIRTUALBOX אבל לא ברור לי למעשה עד כמה זה יעזור.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות את המחשב הזה,
https://www.amazon.com/Lenovo-Touch...3294NRSJ9M6&psc=1&refRID=BZJT867HK3294NRSJ9M6

האם זה מומלץ?
מישהו מכיר?
ולגבי המשקל,
זה לא ברור ברור, במקןם אחד כתוב 4.17lbs, ובהמשך יותר למטה כתוב 6.61 pounds
אז מה הנכון?
והאם המשקל 2 ק"ג נקרא כבד למחשב? אני מחפשת מחשב קל לניידות
המחיר לא הכי...

• הוסף לסימניות
פנו אלי להתאמה מקצועית במחיר מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה