לנסוע ברכבת - איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לסוע ברכבת מעכו לקרית גת - לבד.
מישו היה שם פעם?
משום מה אני מפחדת לאבד את עצמי :eek:
איך זה עובד? קונים כרטיסים לפני (כמו בסיפורים?)
אם יש כאן מישו שיכול להרגיע אותי ולספר לי כמה זה לא מסובך ואיך זה עובד - אני אודה לו.
:confused::confused::confused:

תודה!:eek:

• הוסף לסימניות
נכנסי לתחנת הרכבת :)
מחפשים (בדרך כלל רואים זאת מיד) את עמדת קניית הכרטיסים (כן, קונים לפני כמו בסיפורים)
אומרים לפקידה שיושבת (ולא כמו פעם) את היעד אליו את רוצה להגיע וכמה מקומות את צריכה ובאיזה סוג אזרח הכוונה. (רגיל, ותיק, ילד:)) ומשלמים..(יש אפשרות למחלקה ראשונה, כמו בסיפורים)
את מקבלת כרטיס. היא כבר תגיד לך לאיזה רציף והיכן עלייך לפנות. חכי שם (ליד הפסים.(זהירות לא לרדת.:))
הרכבת תגיע ועלייך לעלות כשיפתחו הדלתות. (בתום הזמן לעלות הרכבת מצפצפת וסוגרת את הדלתות. אין רגע...) חפשי לך מקום לשבת. עדיף עם כיוון התנועה הרגילה ולא ההיפך כדי לא לגרום לך לסחרחורת.
ונסיעה טובה!

רגע לא לשכוח באמצע הנסיעה יעלה פקח וירצה לבחון את כרטיס הנסיעה שלך תקף.
תהני!

(לא שמתי לב שאארכתי כל כך.סליחה. נסחפתי לרגע. :))

• הוסף לסימניות
אני מנצלש"ת:
למישהו יש מידע באיזה שעה בבוקר הרכבת יחסית ריקה?
אנחנו רוצים לנסוע משפחה שלמה, ולא רוצים להתקע בקרונות מפוצצים שלוש וחצי שעות.
פעם אחת היינו, היה מפוצץ. פעם אחרת היינו בעשר, היה רגוע יחסית.
יש אפשרות לברר כזה דבר?

• הוסף לסימניות
תלוי היכן את עולה.
שעות הבוקר המוקדמות כמו 7 יכול להיות עמוס כולם נוסעים לעבודה וכן שעה כמו 4.
נסענו ב2 פעם כשעלינו היה יחסית ריק ויכולנו לתפוס קרון שלם אך ככל שהרכבת התקרבה לצפון הארץ
נהיה עמוס מאוד...

• הוסף לסימניות
בחופש הרכבת מלאה כמעט בכל שעה, מלא משפחות נוסעות עם כל הצאן...
אני אישית לא מסוגלת ליסוע עם הילדים ברכבת. רק לשמור שאף אחד לא ירוץ לפסים שניה לפני שהרכבת מגיעה.... אמאל'ה!!

• הוסף לסימניות
ביום א הרכבת מלאה בחילים.

• הוסף לסימניות
אל תשכחי לשמור את הכרטיס כדי שתוכלי לצאת מהתחנה!!!!!
בלי הכרטיס לא ניתן לצאת.....
נסיעה טובה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לכולם ותודה על כל המילים.
הן מאד עוזרות

• הוסף לסימניות
ימי ראשון וחמישי עמוסים במיוחד
ולאלה שנוסעים עם ילדים מומלץ הגיע כמה דקות קודם כדי שהילדים יספיקו לאות רכבת נוסעת, פסים, תחנה וכ'
נסעתי בחנוכה עם ילדי והגענו בשניה האחרונה, הרכבת כבר היתה ברציף, וביתי בת השלוש כל הדרך שאלה מתי ניסע ברכבת... מבחינתה עברנו בדלת מרציף לרציף שיש שם הרבה אנשים ומושבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה