לא.זה כנראה במגדלים או לידם.
אז זה בסדר?
הייתם הולכים למרפאה ערבית?
מלבד עניין הבטיחות, אם עדיין לא הובן כאן.אישה לבד אולי גם במקומות מסוימים בת"א לא בטוח לה לבד..
מבחינת בטוח או איכות טיפול אני חושב שאצלם נותנים כבוד לאישה
והטיפול באיכותו לא נופל ממרפאה במקום יהודי למהדרין..
למי ששכח:
הרופא שלי, ערבי
האחות, ערבייה
והרוקח איך לא..ערבי
מהבחינה שכתבת, מסוכנת הדרך לשם (השומר בפתח, האנשים בדרך...)??מלבד עניין הבטיחות, אם עדיין לא הובן כאן.
ערבים הם עם שטוף זימה. ואין צורך לגרות אותם וד''ל.
אני חולק על זהמלבד עניין הבטיחות, אם עדיין לא הובן כאן.
ערבים הם עם שטוף זימה. ואין צורך לגרות אותם וד''ל.
יש הבדל בין רופא ורוקח ערבי במרפאה בתל אביב לאותו רופא בדיוק בנצרת.
הדרך עד לשם היא המלחיצה והלא נעימההרופאה עצמה אישה.
מהבחינה שכתבת, מסוכנת הדרך לשם (השומר בפתח, האנשים בדרך...)??
אני לא מתמצאת לגמרי בתח''צ של נצרת.הרופאה עצמה אישה.
אולי יש מה לחשוב...הרופאה עצמה אישה.
מבחינת בטוח או איכות טיפול אני חושב שאצלם נותנים כבוד לאישה
אם זו טענתכם..אני חולק על זה
אני הייתי לקוחה שם בבנק תקופה ופעם אחת נסעתי לבד (בתור בחורה) להגיד שזה ממש נעים ונחמד? לא אבל זה בסדר מבחינה בטיחותית... לדעתי הזמן הלא נעים זה מהתחנה עד המרפאה ואותו דבר בחזור עד שעולים לאוטובוס. לא נעים אבל לא נורא... כמובן ליסוע בקוים הגיוניים ולא בכאלה שנכנסים עמוק פנימה לנצרת או לכפרים שבדרךהרופאה עצמה אישה.
בעלי היה שםהרופאה עצמה אישה.
חחחלא הייתי ממליץ לאשה לנסוע לבד באוטובוס באוטובוס חילוני.
נסחפת.נצרת היא לא עיר עוינת.
אך לא הייתי ממליץ לאשה לנסוע לבד באוטובוס באוטובוס חילוני.
בטח לא גויי.
כנראה שאין לכותב מושג מה קורה לנשים גם במקומות הנ"ל.חחח
כנראה שאתה גר בירושליים/בני בני ברק/בית שמש/ביתר עילית/מודיעין עילית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים