התייעצות לנסוע מחר מעיר לעיר - מרחק של 40 דקות נסיעה, לא משהו קריטי. כדאי?

• הוסף לסימניות
קבעתי משהו מחוץ לעיר.
תחבורה ציבורית כנראה שלא תהיה, אבל יש אפשרות לנסוע ברכב.
זה מרחק של כ-40 דקות נסיעה ואני מתלבטת אם לנסוע.
אפשר לבטל בקלות וזה לא משהו קריטי, אבל כבר קבעתי ותכננתי וכו'...
מה אומרים?
לקחת סיכון ולנסוע? (אולי זה לא סיכון בכלל?) או שעדיף לדחות לזמן אחר?

• הוסף לסימניות
אני אישית הייתי דוחה
במיוחד שזה לא קריטי וניתן לבטל בקלות
יש לי תור למשרד הפנים מחר ומי שיודע תור למשרד הפנים לת.ז לוקח 3 חודשים
ואני לא הולכת בגלל המלחמה
זה בפ"ת ואני בבני ברק
לא יוצאת מהעיר שלא לצורך

• הוסף לסימניות
הייתי נוסעת מוקדם יותר ועוקבת אחרי ההתרעות, במקרה של התרעה מתארגנת לשהיה בטוחה (הכי בטוח שאפשר)
וממשיכה בנסיעה כשמודיעים שאפשר לצאת מהמרחב המוגן

• הוסף לסימניות
הייתי נוסעת מוקדם יותר ממה שצריך (שעה-שעה ורבע במקום 40 דק') ועוקבת אחרי ההתרעות, במקרה של התרעה מתארגנת לשהיה בטוחה (הכי בטוח שאפשר)
וממשיכה בנסיעה כשמודיעים שאפשר לצאת מהמרחב המוגן

• הוסף לסימניות
בטוח שאין תחבורה ציבורית?

• הוסף לסימניות
בטוח שאין תחבורה ציבורית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה