מידע שימושי לנסינו או לנולין - מה יותר יעיל?

• הוסף לסימניות
מולטי מאם קומפרסים ומשחה, כל מי שהמלצתי והמלצתי המון, אחרי שמנסיון אישי זה היחיד שעזר כולן הודו לי בס''ד.
catalog_940908-l.jpg

• הוסף לסימניות
גם ממליצה על לנסינו.
עזר לסדקים ופצעים.

• הוסף לסימניות
אין כמו לנסינו
קניתי אותו בבית החלמה טלזסטון

• הוסף לסימניות
יש משחה שמגיעה משוויץ בחבילות גדולות
יש משפחה בבני ברק שמוכרת את זה במחיר סימלי
זה עוזר פלאים לא יאומן רק שמים כבר יותר טוב
ומה שכיף שלא צריך לשטוף רק לקנח קלות לפני ..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין כמו לנסינו!
מנסיון אישי,
ושל לפחות 10 חברות.
עוזר מייד, אחרי יום הכל טוב.
מומלץ ממש!

• הוסף לסימניות
המשחה של גרין (הצהובה) גם מעולה בשביל זה!

• הוסף לסימניות
מנסיון ארוך, אין כמו לנסינו...
מצד שני-יש לי חברה שגמרה בחצי שנה 5 שפופרות, אני רואה בזה סוג של חוסר יעילות.
למרות שבאופן אישי לא הגעתי לחצי שפופרת, וממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
לנולין שם המשחה
לנסינו שם החברה
משחה מצוינת.
לא בדיוק.
לנולין זה החומר ממנו עשויה המשחה.
יש כאלה שמוכרים לנולין טהור
לנסינו זו משחה על בסיס לנולין אבל בתוספת מרכיבים נוספים.

• הוסף לסימניות
מצד שני-יש לי חברה שגמרה בחצי שנה 5 שפופרות, אני רואה בזה סוג של חוסר יעילות.
למרות שבאופן אישי לא הגעתי לחצי שפופרת, וממליצה בחום!
גם אני משתמשת בלנולין ומרוצה, אבל תכלס, זה מצריך שימוש מתמשך מאוד. עוזר נקודתית עד להנקה הבאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה