התייעצות לנקב חורים לעגילים לבד?

• הוסף לסימניות
המליצו לי על "אמלה" אבל בגלל שהוא יקר (מעל 100 שח) קניתי תחליף שנקרא "לידופרי אבניר
היה מעולה!!!
בעבר השתמשתי בעזרקאין ולא ראיתי הוא באמת מאלחש

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לבת חודש לבד
שמתי משחת אילחוש קודם
עשיתי סימון עם עט ובדקתי טוב
בכתה שניה וזהו
הקפדתי על משחה שבועים ועבר מעולה
קניתי באלי אקספרס את אלו
5 שח ליחידה (מגיע בודד לאוזן אחד!)
סליחה על ההקפצה...
האם יכול להתאים לתינוקת בת 4חוד'?
ויש אולי קישור לעגיל מזהב?
תודה!!

• הוסף לסימניות
אין לי קישור לתת לך אבל אני ניקבתי לבד לתינוקת בת כמה חודשים,
עם סימון של המיקום וחיטוי נכון אפשר בהחלט לעשות לבד.
כמובן אם ידייך לא ירעדו...

• הוסף לסימניות
עגיל חישוק ציפוי זהב
ק.ש.
לא מנסיון
את זה הזמנתי,
עבר בלי שום בעיות,
כבר לפני שנה וחצי
הכל היה בסדר

• הוסף לסימניות
מנסיון- לא ממליצה לעשות חור ראשון עם עגיל לא מזהב אמיתי , אם יש לתינוקת רגישות זה עלול ממש להזדהם.
יש דברים שלא חוסכים בהם, בדיוק כמו שלא תתני לילד שלך תרופה מאליקספרס,
חור שנסתם - ורוצים לפתוח, בגיל גדול יותר, זה כבר סיפור אחר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהי עשתה בירושלים אצל מישהו והיה בסדר? לא מצאתי עד עכשיו חנות שנשמעת נורמלית....

• הוסף לסימניות
קניתי את העגילים האלה לעשות בבית משיין זה מחכה לי כבר מעל שנה..
כדאי לעשות לבד לילדה בת 3?
מה עושים?
מאלחש
נקודות
חורים
ואז מה? אלכוהול כל יום? או איזו משחה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה