כללי לנשום ברסלב | מגזין "אוצרות"

• הוסף לסימניות
אתם כמובן הראשונים ברשת. תהנו.

מוקדש לחיים פרוגמן. (האיש שעודד אותי בענין "אוצרות").

לצפייה בכיף של דפדוף: http://breslev.mine.nu
(יש להמתין מס' דקות עד שהדף עולה - "נתיב" פתחו את הלינק לנתיבים).

לינק ישיר להורדת PDF ולצפייה ישירה, למעוניינים: www.breslev.org/pdf/otrh71.pdf

[אגב, יש שם ראיון ראשון מסוגו של הרה"ח רבי יעקב מאיר שכטר, שלא דיבר מעולם לשום גוף תקשורת].

קבצים מצורפים

• שער לנט.jpg
    KB 328.6 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
מה זה ברקע? סמטאות הרובע? מה הקשר לברסלב/ראש השנה?

(ואיפה התמונה ה'לא שגרתית' שחיפשת לשער?;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור100;448575:
מה זה ברקע? סמטאות הרובע? מה הקשר לברסלב/ראש השנה?

עכשיו אני מבין שזה קשור לוורשאווער חצר.

• הוסף לסימניות
זה לא תמונה כזאת "שגרתית"

• הוסף לסימניות
אל תלחץ על רענן, פשוט תחכה, עד שזה עולה. בפעמים הבאות במחשב שלך, זה יעלה יותר מהר. בצפייה הראשונה הוא דורש מאמץ, (מה שתלוי כנראה גם במהירות הגלישה).

• הוסף לסימניות
גם אצלי לא עולה כלום,
זה קשור אולי לאתרוג או נתיב?

בכל מצב, אי"ק אני מחכה בכליון עינים לראות את המגזין!

• הוסף לסימניות
עברתי על הכל מלמעלה, אין מילים. מושקע ברמות על, יה"ר שיחולל את המצופה ממנו. איש קטן, אתה גדול.

• הוסף לסימניות
מדהים....
רק מפריע לי משו בלוגו, (אתה עשית?) זה נראה שכתוב שם ואוצרות... לא ברור מה הו' בתחילת המילה עושה שם..??

• הוסף לסימניות
תשמע

איש קטן, אתה פשוט גדול!

• הוסף לסימניות
לא עולה לי לרשת ....
מי יכול לשלוח לי מייל,
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה,
אני ממש במתח!

• הוסף לסימניות
חושבת כמו די וי. מה זה הו'? לא ברור ברגע הראשון שהסתכלתי ניסיתי להבין מה צופן ואוצרות לא הסתדר לי....

• הוסף לסימניות
איש קטן, תדאג שהשנה יהיו מספיק עותקים

• הוסף לסימניות
DV

האות "ו" מסמל את הצינור שמושך מהאצילות לעשייה, דרך הספירות העליונות, ויש בזה כוונה עמוקה.

:)

לעניינינו, זה לוגו יחסית עתיק, וסוס מנצח לא מחליפים. (עשרות אלפי עלונים מידי שבת עם הלוגו הזה וכו').

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור100;448580:
לא עולה גם אחרי מס' דקות, ואינספור לחיצות על רענן.

עכשיו זה נפתח, נתיב פתחו את הכתובת לכל הלקוחות,

• הוסף לסימניות
איש קטן עבודה גדולה

מושקע ברמות מיוחד ויצירתי במיוחד

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
אהבתי.

אולי את הו' לעשות בצבע אחר או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
מדהים מושקע מאוד!!!
איפה אפשר להשיג לפני הטיסה?

• הוסף לסימניות
מדהים זה מילה קטנה בשביל העבודה הענקית הזאת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה