- הוסף לסימניות
ממש ככה.כשאני רואה שירי כהן בלי להסס אני נרשמת.
שירי אין עלייך!
ממש ככה.כשאני רואה שירי כהן בלי להסס אני נרשמת.
שירי אין עלייך!
אפשר להצטרף דרך הטלפון!אשמח להצטרף אבל אין לי זום ב"ה
הנה מספר הטלפון להצטרף דרכו לזום:אשמח להצטרף אבל אין לי זום ב"ה
חח מעניין, מספר לא מדוייק לא מרשה ובלי מספר בכלל, כן.זה אופציונלי לכתוב, אני לא חושבת שחייבים.
תנסי בלי מספר ותעדכני אותי אם מצליח
העיקר הצלחת..חח מעניין, מספר לא מדוייק לא מרשה ובלי מספר בכלל, כן.
תודה!
וובינר בזום לא חסום בנטפרי מנסיון- אולי בקהילות מסוימות זה חסום...הייתי שמחה להרשם
רק חבל שזה בוובינר, זה יהיה חסום בנטפרי![]()
בזום הוא לא חסום, תלוי דרך מה הוובינרוובינר בזום לא חסום בנטפרי מנסיון- אולי בקהילות מסוימות זה חסום...
יש אפשרות להצטרף בטלפון!שירי, יש אופציה להקלטה למי שאין לה זום?
מכיוון שאני כותבת על זום מתוכנן בפורום שאינו לנשים בלבד,הכותרת "לנשים בלבד" מיותרת ומזמינה בדווקא את הגברים להכנס ולראות במה מדובר... אם זה חלק מהעניין אז כנראה שהצלחת. אחרת לא ברור מה עניינה של הכותרת הזו.
אני אעסוק בעיקר באכילה רגשית,שירי,
תעסקי בדווקא באכילה רגשית?
או שזה יכול להועיל גם למישהי שצריכה דחיפה לירידה במשקל ושמירה על בריאות בפרט?
תודה, אלישבע!!ממליצה בחום!!!!!!!
אין על שירי!!!
וואו איזו תקופה משוגעת...מושלם לי עכשיו אחרי לידה!!!
(ואחרי סגר עם כל הקטנטנים איתי...)
תודה!!!
איך אני שומרת לי מקום??בנות,
יש באנר שמנמן למעלה ובצדדים פה באתר,איך אני שומרת לי מקום??
אני חיבת להיות!
איזה נס שנכנסתיזה היום ב-9!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים