לנשים בלבד!!!

• הוסף לסימניות
עכשיו רק היה לי זמן להכין טעימה קטנה מהצגה מדהימה שהעלינו בסוף שנה.
את כל הקליפים והתפאורה במסך לדים אני הכנתי וכן אימנתי את הריקודים ואת ההצגה אימנה רחלי גוטליב המקסימה- היה פשוט כיף!
מכיוון שמדובר בבנות לא יכולתי כמובן להעלות את כל ההצגה... מי שרוצה מוזמנת לפנות בפרטי.
תהליך העבודה ב"לורה" הן באימון והן בניית התפאורה היה פשוט חוויה מהנה ואתגר גדול!

בקיצור נהניתי מכל רגע:):p:)
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=73525550384D6D3967636F3D

• הוסף לסימניות
תוכלי להעלות לדרופ'? לרבים מאיתנו חסמו את הג'מבו מאז שמופיעות שם פרסומות גרועות...

• הוסף לסימניות
תוכלי להעלות לדרופ'? לרבים מאיתנו חסמו את הג'מבו מאז שמופיעות שם פרסומות גרועות...
מנסה להעלות....

• הוסף לסימניות
הרקעים מקסימים!!! מלאי צבע וחיות!!!

• הוסף לסימניות
וואו,
איזו הפקה!!
נשארתי עם פה פתוח

• הוסף לסימניות
שושי, אני כבר ממש מתגרה.

אתמול הורדתי כמעט עד הסוף מג'מבו ואז זה הפסיק.

כעת בדרובוקס כותב לי את זה..

Error (429)

This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled

????

• הוסף לסימניות
אואי,
גם אני במתח!
הורדתי מהג'מבו ירד עד הסוף,
אך כשאני צופה זה נקטע אחרי דק' בערך
והדרופבוקס שגוי

• הוסף לסימניות
אנסה בעז"ה מחר להעלות שוב.....

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!!!
מושקע, מדהים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה