ל"ג בעומר לנשים שבינינו שנוסעות למירון.....

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בואו נחליט שכולנו עם מטפחות , וזהו.
מילא אמא שמגיעה עם ילד חלאקה, סוג של שמחה .

אבל באוטובוס .. נסיעה ארוכה עם פאה .

מיותר

• הוסף לסימניות
אם הייתי הולכת הייתי הולכת עם פיאה-יותר נח יותר יפה
ובענין הריח פשוט חופפים-תאמת מתי הייתי עושה את זה זה לא יתייבש עד שבת!!!
בכל אופן הייתי הולכת עם פיאה
אבל תעשי מה שטוב לך!

• הוסף לסימניות
זאת שאלה מצחיקה, אני בחיים לא הייתי סוחבת פאה לכזה מקום.
אבל גם לעבודה בחיים לא התכוונתי להיסחב עם פאה, ולעוד הרבה מקומות.
זה תלוי בסגנון. (ואני כן הולכת עם פאה עקרונית)

• הוסף לסימניות
נסעתי עם מטפחת (חדשה מתאימה לבגד. ממש לא מוזנח) ובמירון התחרטתי. הרגיש לי לא מספיק מכובד.
התרשמתי שרוב הנשים שרגילות בפאה הגיעו איתה.
אולי כדאי לקחת מטפחת בשקית לחזור..

• הוסף לסימניות
אם את רוצה תשובה את צריכה לפרט איזה מגזר את ואיזה סגנון,
מצחיק לשאול בפורום כללי כשאלו שהעונות לך יכולות להיות ממגוון סגנונות.

• הוסף לסימניות
ברור שיותר נוח מטפחת, אבל מי שמחפשת נוח שלא תיסע לרשב"י, שתשב על הספה במזגן ותצפה בשידור החי...

לדעתי אם גדולי עולם היו עולים את כל הר מירון בזחילה, מן הראוי שאנחנו הקטנים לפחות נתלבש, ולאישה שרגילה לחבוש פאה - מטפחת זה לא בגד, זה פיג'מה או חלוק :(

סליחה אם זה קצת חריף, רק להזכיר את מה שמרגיש לי שקצת נשכח בכל החגיגות - המהות האמיתית של היום והמקום הגדולים האלה...

• הוסף לסימניות
ברור שיותר נוח מטפחת, אבל מי שמחפשת נוח שלא תיסע לרשב"י, שתשב על הספה במזגן ותצפה בשידור החי...

לדעתי אם גדולי עולם היו עולים את כל הר מירון בזחילה, מן הראוי שאנחנו הקטנים לפחות נתלבש, ולאישה שרגילה לחבוש פאה - מטפחת זה לא בגד, זה פיג'מה או חלוק :(

סליחה אם זה קצת חריף, רק להזכיר את מה שמרגיש לי שקצת נשכח בכל החגיגות - המהות האמיתית של היום והמקום הגדולים האלה...
שוב זה לאישה שביום יום היא עם פאה.
אישה שחובשת פאה רק בשבתות חגים ושמחות אי אםשר לומר שמטפחת היא חלוק עבורה.
נניח אני גם לראיון עבודה הייתי מגיעה עם מטפחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה