לנשים שבינינו...

• הוסף לסימניות
יש לנו חתונה של גיסי בשעטו"מ, בבין הזמנים.

אני רוצה לשמוע המלצות על פאניות מוצלחות באיזור מרכז ירושלים

חשוב שתהיה מישהי מקצועית אך מהירה, שלא תבקש את הפאה ליומיים, כי יש לי רק אחת... :)

<בבקשה לכתוב רק המלצות ולא ממי התאכזבתן, כדי שלא יהיה לשה"ר)

• הוסף לסימניות
אני מאד נהניתי ממישהי ברמת שלמה - מענין אותך?

• הוסף לסימניות
יש בסנהדריה את רוחי, שרק אצלה אני עושה ומרוצה.
מביאים בבוקר, ולמחרת היא מסיימת לעצב על הראש.
עם זה דחוף, אפשר לבקש באותו היום.
רק שיש אצלה תורים ולא תמיד קל להתקבל

02-5810612

היא לא עובדת בימי ראשון

• הוסף לסימניות
רמת שלמה זה קצת רחוק...

ולגבי רוחי, מה רע ביום ראשון?
זה בדיוק היום שאני צריכה את הסירוק. (החתונה ביום ב')

• הוסף לסימניות
ריקי.

מ-ע-ו-ל-ה!!! זריזה. יסודית.

0775251571 (לא זוכרת את הנייד שלה..)

• הוסף לסימניות
ניסיתי אצלה והיא לא עובדת בדיוק בימים שאני צריכה.

כמה חבל.

עוד מישהי?

• הוסף לסימניות
תלכי ביום חמישי

• הוסף לסימניות
יש לי את אלישבע
בבית וגן היא מעולה טוב לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה