לסגור דחווףףףף

• הוסף לסימניות
מישהו אולי יודע למה הוא עושה את לי בסגירה בקליפ האחרון או בין קליפים לפעמים פס סגול ואיך אני מורידה אותו

קבצים מצורפים

• חעכ.PNG
    KB 40.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
אף אחד לא נתקל בזה??????

• הוסף לסימניות
סליחה על החפרת... אבל זה דחוווףףףףף
אף אחד לא יכול לעזור????

• הוסף לסימניות
הפס הסגול הוא סימון של פרמייר על סוף הקליפ. בתוצר הסופי הוא לא מופיע. אם את רואה אותו בין קטעים כנראה שיש רווח ביניהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י erezh;1761535:
הפס הסגול הוא סימון של פרמייר על סוף הקליפ. בתוצר הסופי הוא לא מופיע. אם את רואה אותו בין קטעים כנראה שיש רווח ביניהם.

אז זהו שלא אני מדברת על סוף הסרט או בין סרטונים וגם בסרט עצמו לפעמים יש קפיצים למטה, וכל זה נמצא בעיקר אחרי שאני סוגרת כבר את הסרט

יש לך רעיון מה לעשות??

• הוסף לסימניות
לא ממש הבנתי - מה זה "אחרי שאני סוגרת כבר את הסרט." - בקובץ שמחוץ לפרמייר? הצילום מסך שצירפת הוא על מה שאני דיברתי, אולי תצרפי צילום מסך על התופעה שאת מתכוונת.

• הוסף לסימניות
זה מה שכבר סגרתי, סגרתי אותו באיכות נמוכה כדי לשלוח ללקוחה, אבל בסגירה יש שם בצדדים כל מיני תזוזות כאלה לא ברורות
והשאלה שלי איך מורדים אותם ואולי הבעיה היא בגלל הסגירה הנמוכה?

קבצים מצורפים

• VideoJoiner150907160920.avi
    5.1 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
האם עשית התאמה של גודל כל קליפ לגודל של הפריים? בנוסף יכול להיות שהאפקט שאת משתמשת יוצר שיבוש תנסי לסגור בלי האפקט. ואם כן תנסי אפקט אחר. גם יכול להיות שהמקודד שלך לא תקין ותנסי מקודד אחר (MP4 למשל) אבל תנסי כל אחת מהאפשרויות בנפרד כדי לבודד את הבעייה. וגם תנסי לרנדר כמו שאמרת באיכות גבוהה ולראות את ההבדל. מקווה שזה עוזר.

• הוסף לסימניות
ברוב המקרים שאני נתקלתי בבעיה הזו זה נגרם כתוצאה מרינדור דרך מרקורי GPU.
כל מה שאת צריכה לעשות זה לבטל את האצת החומרה.

ב project settings לשנות את הrenderer ל softeare only וכשהתוכנה תשאל האם למחוק את קבצי הפריויו תאשרי.
זמן הקידוד יתארך משמעותית אבל זה אמור לפתור את הבעיה.
אחרי הרינדור תחזירי למה שהיה.

• הוסף לסימניות
הייתה לי את אותה הבעיה בפרויקט האחרון שערכתי.
שמתי לב שהבעיה היתה רק במקומות שהיה מעבר דיזולב בין תמונה לתמונה - והתמונה לא היתה בגודל של כל המסך.
תיקנתי - (שיניתי את הגודל של התמונה) והפס כבר לא הופיע.
לדעתי יש צורך לעקוב היכן מופיעים הפסים הנ"ל, ולבדוק מה יש על הטיימלין בזמן שהם מופיעים - כך תגיעי לפתרון.

בהצלחה.
אשמח אם תעדכני איך פתרת את הבעיה - לתועלת כולנו.

• הוסף לסימניות
הסוף המשמח

טוב אז מה שעשיתי זה פשוט סגרתי אותו באיכות HD (לא היית לי ברירה) וזה יצא ממש טוב...
אני העלה לכם את הקטע הזה... (זה מטושטש בגלל ההמרה)

אה וכמובן תודה לכל אלה שעזרו לי ורצו לסייע....:):):):p

קבצים מצורפים

• VideoJoiner150909003331.avi
    3 MB · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה