שוק ההון לסוחר המתחיל (לא המשקיע!!!)

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח פה דיון על הנושא שבאמת בוער בהרבה צעירים חרדים לא מבינים למה מפחידים אותם (ובצדק) ממסחר בשוק ההון ובמיוחד מסחר תוך יומי, נדבר פה בעזרת השם על החסרונות המובהקים של העניין וגם מי שרוצה בכל זאת לעשות את זה אני והחברים פה ינסו לכוון איך להתנסות בצורה שלא תשרוף לכם את כל הכסף לדירה!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשמוע דווקא מסוחרים קיימים רווחיים או לא על מה הם סוחרים כיום ובמיוחד מסוחרים תוך יומיים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח פה דיון על הנושא שבאמת בוער בהרבה צעירים חרדים לא מבינים למה מפחידים אותם (ובצדק) ממסחר בשוק ההון ובמיוחד מסחר תוך יומי, נדבר פה בעזרת השם על החסרונות המובהקים של העניין וגם מי שרוצה בכל זאת לעשות את זה אני והחברים פה ינסו לכוון איך להתנסות בצורה שלא תשרוף לכם את כל הכסף לדירה!
בהחלט חשוב.
מסחר יומי הוא התמחות לכל דבר שדורשת לימודים רציניים ולא קורס חביב.
כ-90% לערך שמשקיעים במסחר יומי - מפסידים!

צריך להבין שמסחר יומי שונה לחלוטין מהשקעות בחברות ענק לטווח ארוך וכל שכן מהשקעה בממדים מובילים כגון ה-S&P 500 האהוב.

• הוסף לסימניות
- עוקב
ואיפה נכנס הגדרה של כאלה שמשקיעים לטווח קצר - מחודש ועד שנתיים נניח?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוד על מסחר יומי תמצאו בסרטון הזה:

עוד בקורס (החינמי):

ובכלל הערוץ מיכה סטוקס (פתוח בנטפרי) זה אחד המקומות העיקריים ללמידה על השקעות או מסחר בשוק ההון.

• הוסף לסימניות
ובכלל הערוץ מיכה סטוקס (פתוח בנטפרי) זה אחד המקומות העיקריים ללמידה על השקעות או מסחר בשוק ההון.
לדעת רבים זה באמת
אחד המקומות העיקריים ללמידה על השקעות או מסחר בשוק ההון
ששם לומדים מה לא לעשות
כבר דיברו על זה בפורום מכל הכיוונים

אבל כל אחד והדעה שלו

• הוסף לסימניות
מעניין להבין.
בן אדם שמשקיע ב10 חברות כל פעם שעולה באחוז הוא מוכר.
האם זה נקרא משקיע יומי?
הרי גם אצלו יכול להיות שכל המניות רק יירדו באותו היום?
ואם זה נקרא משקיע יומי
אז זה כמו כל משקיע שמחכה שיעלה
בקיצור מה גורם לזה שכולם מתקיפים את המשקיע היומי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה אומר שמשקיע יומי מוציא גם כשהמניה יורדת.
אז סתם מדובר בצעד לא הגיוני

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הקשבתי לערוץ של מיכה שהעלו פה.
בלבולי מוח.
כל צורת השקעה אי אפשר להבטיח כלום.
אי אפשר לבנות סרטון שלם על זה שמישהו הבטיח 1700 דולר ליום.
ברור שלפעמים יש עליות ולפעמים ירידות.
השאלה האם אפשר לנסות להרוויח גם אם כל יום אני מסתכל האם משהו נמכר
ואז מחפש מה לקנות ומתקדם לשלב הבא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי מסחר לטווח קצר במיוחד שהוא לא ממונף הוא נותן רווחים נחמדים עד כ60% בשנה למקצוענים ביותר ולכן צריך להתמקצע בו אבל מסחר יומי בדרך כלל הוא ממונף אפילו יותר מידי ולכן זה נושא אחר אם יש למישהו שאלות בנושא להעלות פה ולא להתבייש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה