שוק ההון לסוחר המתחיל (לא המשקיע!!!)

תסביר למה לא...
חברה מהסוג של מיטב מעדיפה בהרבה פעילות של ניהול יעוץ וכד
יש לזה הרבה סיבות
הכנסה יציבה ומתוכננת
שימור לקוחות
שולי רווח יותר גבוהים וכו
זה לא אינטראקטיב שעמלות מסחר זה הרווח הגדול שלה
אולי זה אדם שיש לו אינטרס להיות ישר
אין ספק שיש גם אנשים כאלה

אני רק אומר שאי אפשר לדעת רק מהאמירה שלו

חברה מהסוג של מיטב מעדיפה בהרבה פעילות של ניהול יעוץ וכד
יש לזה הרבה סיבות
הכנסה יציבה ומתוכננת
שימור לקוחות
שולי רווח יותר גבוהים וכו
זה לא אינטראקטיב שעמלות מסחר זה הרווח הגדול שלה
הנתונים שמתפרסמים בימים האחרונים בהקשר למנדובסקי והסולידית מראים שיש להם אינטרס גדול בטרייד.
סטפק דיבר רק לשלול את המסחר התוך יומי אבל לא הציג את החלופות.

הנתונים שמתפרסמים בימים האחרונים בהקשר למנדובסקי והסולידית מראים שיש להם אינטרס גדול בטרייד.
הסולידית ומנדובסקי יש להם קישורים להצטרפות לאו דווקא טריידינג ומנדובסקי גם מוכר קורסים

נכון שסטפק לא דיבר מה כן
אבל זה ברור בין כך

אז תקשיב לכל מה שהוא אמר (הקשבתי) וברור שהוא דיבר והמליץ

אז תקשיב לכל מה שהוא אמר (הקשבתי) וברור שהוא דיבר והמליץ
אני שומע את הניתוחים שלו די הרבה פעמים
ההמלצות שלו הן לרוב פעולות בתיק האישי ולא ניהול וייעוץ.
הייתי ממליץ לך להקשיב לו ב"משקיענים" וכדו' ולראות אם עקבית הוא ממליץ...

הסולידית ומנדובסקי יש להם קישורים להצטרפות לאו דווקא טריידינג ומנדובסקי גם מוכר קורסים

נכון שסטפק לא דיבר מה כן
אבל זה ברור בין כך
אני חושב שבתי ההשקעות הבינו את ה"סחף" לכיוון המסחר העצמאי ולא רצו להיות מחוץ למשחק.
ההצטרפות אצל מנדובסקי היא עד כמה אשני רואה כרגע באתר שלו היא רק לטרייד
והוא אכן מוכר קורסים, אבל הבעיה שלי היא לא מכירת הקורס
אלא ההבטחה לכסף מהיר.
וזה מנדובסקי לעולם לא מבטיח וממילא הקורס לא עומד בהשוואה לקורסים של סוחרי היום שטוענים שהם מרוויחים כסף מהיר.

אני שומע את הניתוחים שלו די הרבה פעמים
ההמלצות שלו הן לרוב פעולות בתיק האישי ולא ניהול וייעוץ.
הייתי ממליץ לך להקשיב לו ב"משקיענים" וכדו' ולראות אם עקבית הוא ממליץ...
אני מדבר על הסרטון ספציפית ששם הוא אמר ש95 וחמש מפסידים וכו . על זה אנחנו מדברים האם היה לו אנטרס לומר את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה