לסל וחסל:)

• הוסף לסימניות
:D:D

קבצים מצורפים

• ניו.jpg
    KB 375.3 · צפיות: 40
  • ניוו.jpg
    KB 85 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הואו...
מתיקות מעודנת במיוחד!!
הייתי נותנת כותרת אם כבר
יום אסל יום בסל....

• הוסף לסימניות
ממיס......

שימי לב שיש חלק שרוף בפנים

• הוסף לסימניות
(:

תודה חברות.
אלף ריש- הרעיונות שלך 10!

• הוסף לסימניות
נהדר!
אהבתי את התאורה כולל החלק השרוף בלחי. מוסיף קסם לדעתי.

• הוסף לסימניות
ואהו מדהיםםם

ואגב, למי שכתבה 'יום אסל יום בסל', אני מקווה שאת יודעת מה הפירוש העברי של המילים.

(יום בסל= יום בצל)

:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה קוביצק;2205821:
ממיס......

שימי לב שיש חלק שרוף בפנים

דווקא לא ממש שרוף,
וממש מוסיף (סוף סוף תאורה עם עומק גם לניו בורן)

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים.
רך ועדין.
רק בפעם הבאה שימי לב שהרצפה תהיה חלקה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;2206462:
נהדר!
אהבתי את התאורה כולל החלק השרוף בלחי. מוסיף קסם לדעתי.

תודה יעל. גם אני אוהבת כך.

נכתב ע"י רחלי 1234;2206704:
מקסים מקסים.
רך ועדין.
רק בפעם הבאה שימי לב שהרצפה תהיה חלקה יותר.

מסכימה איתך. אני צריכה להתארגן עם שולחן יותר יציב...
התזוזות שלו נוראיות.

תודה לכולכן. הערותיכן חשובות לי.:cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה