לסרט סטודנטים דרוש בדחיפות!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, לא יודעת אם זה המקום- אבל אני מנסה!
לפרויקט של סרט סטודנטים אנחנו צריכות להשיג טלפון ציבורי, כלומר- בלי ה'ציבורי'... כלומר טלפון ציבורי אבל שאפשר לשנע אותו ממקום למקום... אני אשמח אם מישהו כאן יודע איך או ממי אפשר להשיג דבר כזה- זה יעזור לנו מאד!

כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי: זה סרט דל תקציבים (זאת אומרת שאין תקציבים...) ואנחנו זקוקות לשחקניות זולות אבל איכותיות כמובן... אם מישהו ישמע את קולן של תלמידות מוכשרות הרוצות להפיק מעצמן את הטוב ביותר בתנאים הקיימים, ויחליט להטות כתף ושכם ולהתגייס למערכה- תודות מרובות מראש יחולו על ראשו!
אפשר לפנות אלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים יעל;n4912476:
שלום לכולם, לא יודעת אם זה המקום- אבל אני מנסה!
לפרויקט של סרט סטודנטים אנחנו צריכות להשיג טלפון ציבורי, כלומר- בלי ה'ציבורי'... כלומר טלפון ציבורי אבל שאפשר לשנע אותו ממקום למקום... אני אשמח אם מישהו כאן יודע איך או ממי אפשר להשיג דבר כזה- זה יעזור לנו מאד!

כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי: זה סרט דל תקציבים (זאת אומרת שאין תקציבים...) ואנחנו זקוקות לשחקניות זולות אבל איכותיות כמובן... אם מישהו ישמע את קולן של תלמידות מוכשרות הרוצות להפיק מעצמן את הטוב ביותר בתנאים הקיימים, ויחליט להטות כתף ושכם ולהתגייס למערכה- תודות מרובות מראש יחולו על ראשו!
אפשר לפנות אלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כמו שכבר כתבתי למישהי בהודעות קודמות-
את יכולה לפנות לכל מיני בתי ספר למשחק, כגון- מלכות שאוהבים מאוד לעזור ומפנים לכל מיני תלמידות שלהם.

• הוסף לסימניות
יש לי פה מספר של מישהי משם- תבקשי לה שאת רוצה את המנהלת.
0548531991
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש גם בית ספר למשחק "תורת החיים"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים יעל;n4919904:
איך מגיעים אליהם?

חפשי בגוגל בית ספר לקולנוע תורת החיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה