דרוש מידע לעבוד במשרד עם דתיות בלי חרדיות?!

• הוסף לסימניות
עובדת כעת במשרד שכולו בנות חרדיות, חוץ מהבוס ועוד עובדת חילונייה (לא צעירה)

מציעים לי עבודה בחברה גדולה, עם שכר מתגמל ושאר התנאים גם הם מתאימים לי,
הבעיה היא שלמרות שבחברה עצמה יש עוד עובדות חרדיות, באגף שמציעים לי יש רק עובדות דתיות שאינם משתייכות למגזר החרדי.

אשמח לשמוע מניסיון של אחרות מה המשמעות של זה.
אשמח לכל מידע ולכל תובנה.

• הוסף לסימניות
הניסיון הוא קשה
לא תהיה לך חברה בצוות שלך וכן תצטרכי להסביר דברים בסיסיים של חרדיות אפילו של שיחות עם דתיים וכו
אני הייתי מפמנה לרב שמתמצה בנושא

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו שאלה לאדם גדול
גם לו יצויר שאני או כל ניק אחר היה אדם גדול
אין אפשרות להעלות את כל הנתונים
מה שכן
בעיני
יש משהו יותר מפחיד ככל שהבן אדם פחות נבדל ממך
(דתיות מול חילוניות)

• הוסף לסימניות
עובדת כעת במשרד שכולו בנות חרדיות, חוץ מהבוס ועוד עובדת חילונייה (לא צעירה)

מציעים לי עבודה בחברה גדולה, עם שכר מתגמל ושאר התנאים גם הם מתאימים לי,
הבעיה היא שלמרות שבחברה עצמה יש עוד עובדות חרדיות, באגף שמציעים לי יש רק עובדות דתיות שאינם משתייכות למגזר החרדי.

אשמח לשמוע מניסיון של אחרות מה המשמעות של זה.
אשמח לכל מידע ולכל תובנה.
לחלוטין שאלה לרב
לי אישית בשאלה כמעט זהה הרב לא התיר.
אבל תלוי בהמון נתונים מסביב וכל שאלה לגופה.

• הוסף לסימניות
מעצבן ומתיש לעבוד במקום שלא מבינים אותך
גם אם הם מקסימים ורוצים לבוא לקראתך כל מה שתבקשי
תאלצי לבקש כל הזמן
כי הם לא קולטים את הניואנסים
וכל הזמן יהיה תקריות שתצטרכי לסייג את עצמך מהם
ולהזכיר להם שאת חרדית ולא עושה כך

• הוסף לסימניות
יש גם בנים?
(כי דתיות בכיף מדברות עם בנים ויכול להיות לך קשה עם זה, אם זה רק בנות.. זה פחות בעיה)

• הוסף לסימניות
יש גם בנים?
(כי דתיות בכיף מדברות עם בנים ויכול להיות לך קשה עם זה, אם זה רק בנות.. זה פחות בעיה)
יש להם גם נושאי שיחה הזויים בעניין הזה.
הייתי מציעה לך לבדוק איזה סגנון דתיות הם.
רק החזקות ממש הם בסדר.
כל הפרווה באמצע מדברות בשוטף פתוח ורחובי מאד, יש לי בנות משפחה כאלה, וזה פשוט זוועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה