כללי לעבוד בעיצוב גרפי מחוץ לבית - כן או לא?

• הוסף לסימניות
מאד מעניין אותי לדעת בתור "גרפיקאית טרייה" אם כי מיומנת, מה המצב היום בשוק, אני רואה שהרבה מקומות מחפשים עובדות לשעות-לא-שעות. איך זה מסתדר כשמנהלים בית וילדים ב"ה? יש תקווה למצוא משהו שפוי או שכולם רוצים משהו בסגנון משמרות/ כל היום?

אני שואלת כי אני בהתלבטות האם להשקיע כח עכשיו בחיפוש עבודה או דווקא בהקמת עסק שיתאים לשעות שלי.

• הוסף לסימניות
כיום אני מעצבת עבור חֶבְרה מהבית בבוקר-חצי יום ואז מטפלת בילדה שלי ובצהריים כשהיא ישנה אני עובדת עוד כמה שעות כפרילאנסית - כך אני משלבת בין שניהם ומסוגלת גם להיות אמא
לפני כן הייתי גם שכירה ועבדתי בחוץ - וראיתי על עצמי שזה מאוד מטיש אותי הנסיעות והשעות הלא נוחות
אבל-
השוק רווי בגרפיקאיות אז מה שתמצאי לכי על זה יש פלוסים ומינוסים לכאן ולכאן

• הוסף לסימניות
מנסיון - עדיף להיות שכיר.

• הוסף לסימניות
עדיף להיות שכירה בתנאי שיש לך שעות מתאימות ושכר הולם
עדיף לך להיות עצמאית בתנאי שיש לך מספיק לקוחות שמשלמים כמו שצריך ומשמעת עצמית ברזל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1452407:
בתנאי שיש לך מספיק לקוחות שמשלמים כמו שצריך ומשמעת עצמית ברזל!

והון עצמי להשקעה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה