- הוסף לסימניות
אחת ממשפחתי רוצה לעבור דירה כי עשו אנטנה רצינית של כמה חברות..
יש למישהו מידע בענין אם יש לה ממה לחשוש מקרינה..מחפשת מידע בענין
ואני מכירה בנין שאין בו אנטנה מעליו והיו בו מעל 4 חולים.שמעתי ממקור מוסמך על איזה בנין שהיתה שם אנטנה מעליו והיו שם 4 חולים,
אין לי עוד מידע,ואני מכירה בנין שאין בו אנטנה מעליו והיו בו מעל 4 חולים.
סטטיסטית לכל אחד משלוש יהיה אי פעם גידול...
יאווו גם אצלינו עשו עכשיו אנטנה ממש ממול הבניין...כל השכנים ממש כועסים אבל לעבור דירה? עד כדי כך??אחת ממשפחתי רוצה לעבור דירה כי עשו אנטנה רצינית של כמה חברות..
גם אני. כי אני לא רוצה לקחת על עצמי סיכונים נוספים.אין לי עוד מידע,
רק אמרתי נתונים,
אני ספציפית לא היית ירוצה לגור במקום כזה...
מה הפשט?אני לא יודע למה אבל בבית שמש כולם מתחננים לאנטנות
אין להם קליטה שםמה הפשט?
נו אז למה לא גר מולהממונה על הקרינה מטעם המדינה: "הייתי גר בכיף מול אנטנה סלולרית"
מ2016
בדיוק,גם אני. כי אני לא רוצה לקחת על עצמי סיכונים נוספים.
באזור לא מעל הבתים שלהםאני לא יודע למה אבל בבית שמש כולם מתחננים לאנטנות
ההיגיון אומר גם שאם יש מדרכה שבורהההיגיון אומר שאם זה היה מסוכן אז לא היו שמים את האנטנות ליד בניינים- לא?
דמגוגיה טהורה.ההיגיון אומר גם שאם יש מדרכה שבורה
ברחוב ואנשים יכולים להינזק אז העיריה צריכה לתקן
במציאות לא תמיד הולכים לפי ההיגיון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים