קחו בחשבון שלא בטוח שזה אכן משתלם.אני שנים במוכש"ר
עם קביעות וניסיון,
השנה החלטתי שלא עוד...
ומנסה להיכנס למשרד החינוך.
אשמח לדעת -
למי פונים?
אם יש טיפים וכו'
תודה רבה
תלוי איפה את עובדת אם את עובדת לדוגמא בבית ספר קירוב שם העבודה (כמעט)בדיוק משרד החינוך מבחינתקחו בחשבון שלא בטוח שזה אכן משתלם.
יתכן והשכר יעלה אך ישנם דרישות רבות נוספות בעיקר בתחומי הרגולציות טפסים, דוחו"ת ופיקוח.
*אתה..@גלינג את מדברת על הקשיים והדרישות מניסון?- כי לפעמים גם במוכש"ר יש דרישות הזויות...כך שאני לא יודעת מה עדיף..
בממ"ח לא מחייבים וואטצאפ. כן צריכה להיות זמינה במייל.תודה לכולם על התגובות.
אז קפצתי למים והתחלתי לחפש... לא קל..צריך הרבה כוח...
אבל נתקלתי אצל מנהלים בשאלה או יותר נכון בדרישה לוואטאפ.
אשמח לדעת -( באמת שאין לי מושג...)
חייב פלא לא כשר בשביל זה?
האם אכן חייבת להסכים? או שיש אפשרות לבוא לקראתי?
מעניין אותי - האם כל מי שעובדת במשר"הח עם וואטאפ? אי אפשר לתקשר עם ההורים בדרך אחרת- מייל??
אני יודעת שהרבנים ממש מתנגדים - במה זה יותר גרוע ממייל???
תודה על המידע...
עובדת בממ"ח ובממ"ד.תודה לכולם על התגובות.
אז קפצתי למים והתחלתי לחפש... לא קל..צריך הרבה כוח...
אבל נתקלתי אצל מנהלים בשאלה או יותר נכון בדרישה לוואטאפ.
אשמח לדעת -( באמת שאין לי מושג...)
חייב פלא לא כשר בשביל זה?
האם אכן חייבת להסכים? או שיש אפשרות לבוא לקראתי?
מעניין אותי - האם כל מי שעובדת במשר"הח עם וואטאפ? אי אפשר לתקשר עם ההורים בדרך אחרת- מייל??
אני יודעת שהרבנים ממש מתנגדים - במה זה יותר גרוע ממייל???
תודה על המידע...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים