כללי לעובדים לפי שעה: תוכנה שתעזור לכם לעקוב על הזמן

• הוסף לסימניות
לא מבינה איך עובדים עם זה.

וגם: איפה העברית?

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 224.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אוקיי, איפה קונים את התכנה בגירסה העברית?

• הוסף לסימניות
כדי לבצע רכישה עם כרטיס אשראי יש לגשת ל-http://www.freelancebookdesign.com/intime-timesheet-app

• הוסף לסימניות
חופית, תצרי איתי קשר בבקשה ב<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
(חופית: נסי להריץ את התוכנה לא מתוך אינדיזיין אלא משולחן העבודה).

• הוסף לסימניות
בדיוק מתאים לי כזאת תוכנה!!

הורדתי את הנסיון, ואני מנסה להבין איך זה פועל, אני לוחצת על הכפתור הירוק וזה מתחיל לספור ת'זמן, אח"כ אני יוצאת מהתוכנה אז אני לוחצת על האדום שיעצור עד שאני ישוב, אבל אז הוא פותח לי עוד שלב, ואני מעדיפה שעל עבודה אחת הוא יהיה תמיד באותו שלב, ואם זה עבודה אחרת אני יפתח שלב נוסף, איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
למה את לוחצת על האדום? הפסקת לעבוד? אם את עדיין עובדת, אז פשוט תצאי מהתוכנה (כשאת מתבקשת לשמור שינויים, תעני כן). כשאת מסיימת לעבוד, תריצי שוב את התוכנה ותלחצי אז על הכפתור האדום. פשוט מאוד.

אם את עובדת על כמה עבודות, אז תפתחי כרטיסיה חדשה לכל עבודה. כך תוכלי לדעת כמה זמן לקח כל עבודה בנפרד.

זה עונה לך על השאלה?

• הוסף לסימניות
וכמה עולה הגירסה העברית?

• הוסף לסימניות
בינתיים מחיר מבצע: כ-30 ש"ח כולל מע"מ. ממחר או מחרתיים המחיר עולה לכ-70 ש"ח (וכנראה ששוב לא ירד למחיר הזה).

אריאל

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לקניה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1096046:
אפשר קישור לקניה?

לכולם: כדי לבצע רכישה בכרטיס אשראי אין צורך להודיע לי מראש. פשוט לגשת לכאן:
http://www.freelancebookdesign.com/intime-timesheet-app

וללחוץ על הכפתור הכתום ולבצע את הרכישה.

הגירסה שתישלח אליכם כוללת תמיכה בעברית.

תודה,
אריאל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליז;1095648:
שלום,
סתם יש כנראה איזה באג כששומרים במקום שיהיה כן .לא .ביטול . הכל רשום object

אשמח לתשובות,

לי יש CS4 ובכל הכפתורים יש את הכיתוב הנ"ל יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י m2;1096220:
לי יש CS4 ובכל הכפתורים יש את הכיתוב הנ"ל יש מה לעשות?

אני מציע להתקין גירסה חדשה יותר של ה-ExtendScript Toolkit. הבאתי קישור לזה בהודעה מספר 15.

כך תוכלי להריץ את הטיימר משולחן העבודה, אבל כנראה לא מתוך אינדיזיין לצערי.

אריאל

• הוסף לסימניות
רכשתי. השירות שלהם מדהים!

• הוסף לסימניות
שלמתי וקיבלתי הודעה שהתשלום עבר, אך אין לי מאיפה להוריד את התוכנה???

• הוסף לסימניות
כשאני מקבל הודעה מפייפל אני שולח את התוכנה + רישיון באימייל ידנית. צריך להמתין קצת לפעמים. בינתיים קיבלת כבר את הזמנתך?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. המבצע הסתיים.

אפשר כמובן עדיין לרכוש את התוכנה, שמאוד עוזרת לעקוב אחר הזמנים שאתם עובדים על כל פרוייקט, ולחשבן כמה חייבים לכם.

המחיר משתלם: $24.95 (כ-100 ש"ח) כולל מע"מ.

קישור לבצע רכישה: http://www.freelancebookdesign.com/intime-timesheet-app

תודה,
אריאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה