כללי לעוד לוגו

• הוסף לסימניות
עזרתם לי הרבה במיתוג הקודם ולכן החלטתי לשתף ולהיעזר גם הפעם...
חשבתי לפרט את הבריף של העסק אבל במחשבה שניה אולי תנסו לנחש לפי מה שהלוגו משדר לכם?
אשמח לחו"ד על הלוגו.
תודה!

קבצים מצורפים

• GoADMIN.jpg
    KB 34.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה, מקצועי
משדר שרות של טלמרקינג שרות לקוחות משו כזה

• הוסף לסימניות
תענוג של לוגו, נקי ומקצועי!
אהבתי את הגרסאות שהפנים בלבן.

למה לא להגדיל את ראש הבחור ולמקם אותו במרכז העיגול?
כרגע העיגול מאחוריו מתנשא מעליו ומגמד אותו, כך שזה לא משתלב עם ערך ה״ניהול״ שאתה מעוניין לשדר.

בנוסף, נסה לעבות את הקווים של המדונה, ואולי לעשות את הקשת מעל הראש ולא בעורף, כמו שיותר מקובל בדר״כ. זה גם ייראה יותר פשוט לעין.

מלוי האות "D" מעט מיותר, תשאיר את זה נקי.

נסה לעבות מעט את המילה "Go", במקום משקל קל שים משקל רגיל. עדיין יראו את ההבדל, פשוט הפרופורציה תהייה יותר מדויקת.

עבודה מצוינת!
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
צריך לסדר את הצוואר.

• הוסף לסימניות
לוגו מעולה
הפנים מעוותות משהו, האף, הסנטר, העורף
כדאי לעבוד על דמות אחרת

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
יש לך הזדמנות מדהימה לשלב G

• הוסף לסימניות
אהבתי את הימניים
הייתי מעבה מעט את הGO

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם, אני עובדת כרגע על שיפוץ הלוגו לפי ההערות.
אבל לפני זה, אני חוששת שהלוגו מדי משדר טלמרקטינג, וזה לא...
מדובר בעסק בחול שמגייסת עובדים בארץ לעבוד לחברות בחו"ל, בעיקר למשרות מזכירות אך גם לעוד תחומים (בניית אתרים, גרפיקה, תוכנות, תרגום, עריכה לשונית וכד'), חיפשתי סמל שמייד ישדר "עבודה"-וחשוב לי לא להעמיס, האם יש לכם רעיונות?
תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Cheerio;1758704:
תודה לכולכם, אני עובדת כרגע על שיפוץ הלוגו לפי ההערות.
אבל לפני זה, אני חוששת שהלוגו מדי משדר טלמרקטינג, וזה לא...
מדובר בעסק בחול שמגייסת עובדים בארץ לעבוד לחברות בחו"ל, בעיקר למשרות מזכירות אך גם לעוד תחומים (בניית אתרים, גרפיקה, תוכנות, תרגום, עריכה לשונית וכד'), חיפשתי סמל שמייד ישדר "עבודה"-וחשוב לי לא להעמיס, האם יש לכם רעיונות?
תודה!!

זה בסדר, זה מתאים.
מזכירות זה הרבה שימוש בטלפון והאוזניה עושה את זה יותר הייטקי-חו"לי.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי הטור הימני בצבע כחול...

• הוסף לסימניות
האם יש שיפור?
ומה אומרים על ה3?

קבצים מצורפים

• GoADMIN.jpg
    KB 32.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
העליון השמאלי עומד הכי טוב בעין.
אולי אם הטקסט יהיה בכהה זה יראה טוב יותר?
3 קצת מידי מעורבב.

• הוסף לסימניות
3 מכיל עומס אלמנטים ולא מאוזן כלל.

היצמדי כרגע לאופציה 1, ותמשיך איתה קדימה.

הגדירי נקודה שתהווה מרכז הראש, מיקום הנקודה נמצא בסביבות העצם שלפני האוזן, ואת הנקודה הזו שימי במרכז העיגול האפור. כך תוודאי שהראש ממורכז בדיוק.

עבדי על תווי הפנים ועל הצוואר, נסי את הגרסה הכי פשוטה ונקייה.

ממליץ שוב להמשיך את הקשת בצורה ישרה מעל הראש, ולא מאחור לכיוון העורף.

הטקסט נראה יותר טוב כשהוא בשחור והסלוגן צבוע.

עבודה מעולה!
מחכה לסקיצות נוספות!
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה