עבודה יפהנכתב ע"י up;1685707:מרוב שהתלהבתי מהרעיון, הייתי חייבת לראות את זה מושלם..
מתנצלת על הפלישה..
רק עשיתי ספונג'ה ובניתי את החורים ברצפות וקצת כיונתי את השמש..
את השאר תעשי את...
צפה בקובץ המצורף 245225
נכתב ע"י יוסף צבי;1685708:עבודה יפה
רק שימי כיפה שחורה לילד עם הכיפה הכחולה
שיהיה מושלם![]()
אוקיי שיהיהנכתב ע"י up;1685710:זה כל היופי![]()
נכתב ע"י up;1685707:מרוב שהתלהבתי מהרעיון, הייתי חייבת לראות את זה מושלם..
מתנצלת על הפלישה..
את השאר תעשי את...
צפה בקובץ המצורף 245225
נכתב ע"י up;1685707:מרוב שהתלהבתי מהרעיון, הייתי חייבת לראות את זה מושלם..
מתנצלת על הפלישה..
את השאר תעשי את...
צפה בקובץ המצורף 245225
נכתב ע"י aynoah;1686409:לטעמי האישי!!!! חלק מהשלמות - זהו חוסר השלמות, חוסר האיזון, תאורה לא סימטרית, משהו שבור (קצת) בתוך הקוים הישרים היפים. הטבע המושלם אינו עגול לחלוטין, קרן אור מאירה פיסה קטנה ביקום. ירח מציץ מבין העננים וכו'. אבל זה הטעם שלי.
ולעצם העניין, היה יפה בעיני מראה הקטנטנים, היושבים במעגל 5 האבנים בעיצומו של יום התענית. כך היה בצילום שהבאתי לפני זמן מה ממהלך חתונה להבדיל. אותו מעגל 5 אבנים....
נכתב ע"י היכל הקודש;1686413:אימהל'ה אני יודע איפה התמונה צולמה בבית הכנסת דברי חיים רחוב חולדה הנביאה בבני ברק פשוט רואים את אחיין שלי בתמונה!!!! יכול להיות שאנחנו גרים אחד ליד השני???
אתה לא גר ביבניאל?נכתב ע"י היכל הקודש;1686413:אימהל'ה אני יודע איפה התמונה צולמה בבית הכנסת דברי חיים רחוב חולדה הנביאה בבני ברק פשוט רואים את אחיין שלי בתמונה!!!! יכול להיות שאנחנו גרים אחד ליד השני???
נכתב ע"י aynoah;1686900:למה זה רלוונטי ???
נכתב ע"י היכל הקודש;1687449:סתם מעניין מי אתה???
נכתב ע"י דוד דנברג;1687361:לטעמי חיתוך פחות צפוף היה מוסיף לה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים