לעורכות וידיאו היקרות!

• הוסף לסימניות
הבו לי עצה-:confused:
לפני שהתחנתי גרתי בעיר אחרת ושם הייתי מוּכֶּרֶת- הייתי עורכת וידאו לבת מצוות, יום נישואים, קריוקי ועוד (עבדתי בפרימייר עכשיו אני רוצה ללמוד אפטר אפקט)
אחרי החתונה עברתי לעיר אחרת (לא במרכז) ופשוט אני לא יודעת איך להתחיל לפרסם להתפרסם - (אני רוצה לעבוד מהבית), והבנתי שגם באיזור זה יש פחות ביקוש מהמרכז
אז אולי יש לכם איזה עצה מהנסיון האישי שלכן?

• הוסף לסימניות
שלום שריתי ומזל טוב :)
אמנם אני לא עורכת וידאו, אבל לעניות דעתי, אין זה משנה כל כך אם את גרה במרכז או גרה בצפון. למה שלא תמשיכי עם הקליינטורה ה'מרכזית' שלך?
את החומר שולחים במייל ולמי שאין - או כשמדובר בחומר כבד - יש שירותי משלוחים מעולים בכל רחבי הארץ.
בד בבד תתחילי לספר לאנשים על עבודותיך, פני לבתי ספר, ארגונים, שלחי מיילים עם דוגמאות לעבודות שלך, ומפה לאוזן... וגם הפורום המקצועי הזה יכול לספק לך קשרים מקצועיים ובעז"ה גם עבודה.

אני, לדוגמא, עברתי מהמרכז ל... מרכז ארה"ב :) ועובדת על בסיס יומיומי עם כל הקליינטורה מהארץ. בעידן הכפר הגלובאלי, אם יודעים פשוט איך לתמרן, (כמעט) הכל אפשרי.

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי בלר;1198911:
שלום שריתי ומזל טוב :)
אמנם אני לא עורכת וידאו, אבל לעניות דעתי, אין זה משנה כל כך אם את גרה במרכז או גרה בצפון. למה שלא תמשיכי עם הקליינטורה ה'מרכזית' שלך?
את החומר שולחים במייל ולמי שאין - או כשמדובר בחומר כבד - יש שירותי משלוחים מעולים בכל רחבי הארץ.
בד בבד תתחילי לספר לאנשים על עבודותיך, פני לבתי ספר, ארגונים, שלחי מיילים עם דוגמאות לעבודות שלך, ומפה לאוזן... וגם הפורום המקצועי הזה יכול לספק לך קשרים מקצועיים ובעז"ה גם עבודה.

אני, לדוגמא, עברתי מהמרכז ל... מרכז ארה"ב :) ועובדת על בסיס יומיומי עם כל הקליינטורה מהארץ. בעידן הכפר הגלובאלי, אם יודעים פשוט איך לתמרן, (כמעט) הכל אפשרי.

בהצלחה רבה!!

וואו!! זה נשמע מפגיז... להמשיך לעבוד משם... המון ס"יד!!

• הוסף לסימניות
אם עברת לדרום- שם יש ביקוש ענק לכלה מן דברים.....
רק תתחילי לספר לשכנות ולחברות- וזה ירוץ לך....

• הוסף לסימניות
להכניס מודעות קטנות לעיתון מקומי גם יכול להועיל משהו.
וכן לפנות לבתי הספר ולסמינרים במקום, ולעבוד בהתחלה במחיר נמוך.

• הוסף לסימניות
לדעתי תעשי כמה עבודות טובות לעצמך, ז"א להשכרה. נניח קריוקי טוב אין הרבה, ויש הרבה ביקוש, אני אישית אם היית מציעה לי קריוקי מוצלח הייתי שוכרת ממך, את כמובן יכולה להציע למשווקות. אחרי שרואים את העבודה שלך (ואפילו תשכירי את זה במחיר היכרות מינימלי כדי שיכירו את העריכה שלך אם היא מוצלחת, אחר כך כבר יכירו אותך הרבה יותר וגם יוכלו להמליץ עליך וגם יהיה לך מה להראות...

• הוסף לסימניות
תודה לכן על כל הרעיונות- אני יתחיל ליישם בעזרת ד'
ובקשר לפרסם בעלונים מקומיים אני ש(כמעט) אף אחד לא מתקשר למי שהוא לא מכיר- והפרסום עולה כסף לא חבל- אולי אני טועה????
ודרך אגב עברתי לצפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה