לעזור לילד להגמל בלילה...

• הוסף לסימניות
ילדי החמוד בן הארבע, החליט שהוא לא רוצה יותר טיטול בלילה.
אני עליתי על הגל, ועודדתי אותו לענין. היום הראשון היה אתמול, הילד קם בערך בעשר
והלך לשירותים. לפני שהלכנו לישון בערך ב12:30 הערנו אותו, והלך שוב לשירותים.
היום זה היום השני. השאלה שלי היא כזו -
האם כדאי להתחיל עם ההורדה לשירותים. או להכניס בילד מודעות שהוא צריך לקום לבד.
מאד הכנסתי לו לראש, שגם בלילה כשהוא מרגיש שהוא צריך לשירותים שיקום וילך.
אשמח מאד לעיצות בענין, לפני 10:30...
תודה לעונות, וערב טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1134802:

נכון, כדי שירגיש שזו האחריות הבלעדית שלו!!!

אני חיכיתי עד שהטיטול היה יבש בלילות לגמרי, ואז הורדתי לתחתון-טיטול כדי שגם אם... ויהיה לו קל ללכת בעצמו,
חוצמיזה כדאי לך להדליק אור בשרותים כי לפעמים הוא יכול לפחד ללכת כשחשוך.

• הוסף לסימניות
גם אני בדעה שלא להעיר. זו אחריות של הילד לקום, ואחרי לילה-שניים רטובים זה נכנס לעצמות.

אבל - כדאי לשים לב לילד. אצל הבן שלי גמלתי יום ולילה ביחד - מיוזמתו, כלומר מיד כשגמלתי ביום הוא הפסיק להרטיב את הטיטול בלילה, אז הורדנו וגמרנו. מאז עברה שנה וחצי, ופעם בחצי שנה בערך יש לו תקופה של כמה ימים שהוא "שוכח" להתעורר ומרטיב במיטה. שמתי לב שמסיבה כלשהי הוא ישן חזק מאד בלילות האלה. כך שאחרי לילה אחד שהוא מרטיב, אני מעירה אותו פעם אחת בלילה למשך כמה ימים, עד שהשינה שלו חוזרת לרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה