כללי לעזרת כולם- תמונה מוגדלת של האקשנים>

• הוסף לסימניות
ולעזרתי... וזכור לי שחיפשו פה בעבר, אז ריכזתי וחידדתי את כל האקשנים של התיקיה המצורפת (מפרוג). לשמירת הגודל הגדול יש ללחוץ פעמיים על התמונה אח"כ על זכוכית המגדלת ושמור!
בבקשה

קבצים מצורפים

• אקשנים להדמיה ספרים ודיסקים.rar
    KB 747.5 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
שאלה- אין הדמיות ספרים מימין לשמאל? כולם לאנגלית וכדו'?
יש פתרון אחר, חוץ מאשר להפוך את הכריכה ב180 מעלות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;800887:
תודה רבה!!!

לא, אבל מה הבעיה בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;800619:
ולעזרתי... וזכור לי שחיפשו פה בעבר, אז ריכזתי וחידדתי את כל האקשנים של התיקיה המצורפת (מפרוג). לשמירת הגודל הגדול יש ללחוץ פעמיים על התמונה אח"כ על זכוכית המגדלת ושמור!
בבקשה

תודה רבה רבה!!
אני כבר מחפש זמן רב תמונה ברורה של האקשנים האלו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;800887:
תודה רבה!!!

ב-180 מעלות? אוי ווי...

• הוסף לסימניות
האם יש לכם הדמיה /אקשן של כוס של גלידה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;800619:
בבקשה
ראשית תודה על העזרה רציתי לקבל הדרכה איך פותחים אותם בפוטו שופ...תודה

• הוסף לסימניות
לחיצה כפולה על האקשן הרצוי מכניסה אותו ישירות לתיקיית האקשנים בפוטושופ.

לגבי התמונות, אצלי בתיקייה מופיע לצד כל אקשן תמונה של התוצאה בצורה ברורה.

• הוסף לסימניות
טוב כרגיל יש לי שאלה

כשאני עושה פליפ הוריזונטל אז גם הכתב מתהפך !
מה עושים?

תודה רבה על הקובץ!! מעולה

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל למה הקבצים לא נפתחים לי אחרי ההורדה למחשב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בשמחה תמיד;810862:
כשאני עושה פליפ הוריזונטל אז גם הכתב מתהפך !
מה עושים?

בשלב הראשון שמים את הכל כמראה (הופכים בפליפ הורייזנטל), וכשהכל מוכן, הופכים חזרה (ג"כ בפליפ הורייזנטל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה