כללי לעטיפה לחוברת

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
מכובד, יפה ויוקרתי.
הצלחות

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
במבט כללי נראה אסטטי ומכובד.
העיטור שבין באורך לבין נראה אור מפריע לי. וגם קצת העיוות של נראה אור.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
חמוד הרעיון של התאורה,
הייתי בוחרת עיטור אחר לרקע בצדדים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CCגרפיקה ועימוד;926644:

בכלליות יפה, ומאד מקורי האפקט תאורה.

רק הייתי מחליף הפונט גוטמן מונטובה, גם כן לנצח.
ואולי שאר הטקסט מקטין יותר.

גם את הטקסט המוקף בפסי עיטור נסה לבטל העיטורים ולשים אותו על "גשר" של המשך הטקסטורה שיחצה את המשטח האדום.

• הוסף לסימניות
מקסים מאד!
כמה דקויות....
את הטיפו' של "באורך נראה אור", אני חושב שכדאי להוריד קצת למטה, הוא כמעט מתנגש בתקרה... ותצופף בין האותיות הן מידי מרווחות.
ואת העיטור שחוצץ, תנסה לשים מעל "באורך" ואת "באורך" לקרב ל"נראה אור".
את התאורה תשאיר במקום, רק תחליש אותה קצת או תצהיב - זה נראה מידי פלורוסנט.
ואת הגרדיאנט של "באורך...." תעשה אחיד, זה לא מוצלח שזה אות-אות בנפרד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה